مضرات و خواص ترکیب سیر و سیاه دانه

چنانچه قصد خرید سیر سیاه در استان فارس و شیراز را دارید می توانید در این قسمت سفارش خود را ثبت کرده و سیر سیاه اصل را با قیمت بسیار مناسب درب منزلتان تحویل بگیرید. سیر سیاه، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به دلیل داشتن خواص آنتی اکسیدانی بدن را در برابر ابتلا به انواع سرطان ها مقاوم و ایمن کرده و از آن جایی که خاصیت ضد عفونی کننده دارد برای رفع علائم سرماخوردگی نظیر؛ گلو درد، سرفه، التهابات سیر سیاه چیست گلو و… تحقیقات نشان داده است که هیچ ماده ای بهتر از سبوس برنج برای رفع یبوست وجود ندارد چون سبوس باعث رانش مدفوع در طول لوله های رودۀ کوچک و بزرگ شده و حرکات موجی شکل آنها را تقویت می کند و در نهایت یک عامل ملین و رفع کننده یبوست است. یک نسخه گسترده این است که تقریباً به طور تصادفی کشف شد، زمانی که یک محقق ژاپنی، در حالی که بدنبال راهی برای هضم بیشتر سیر بود، این راز را پیدا کرد. به طور خلاصه ، سیر سیاه با تخمیر کل پیاز سیر تازه در رطوبت بالا و درجه حرارت تولید می شود که به نوبه خود باعث می شود سیر به واسطه مجموعه ای از واکنش های غیرآنزیمی از جمله واکنش میرلارد ، اکسیداسیون فنل ها و کارامل شدن سیاه شود.

اما تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد سیر تازه (و نه سیر سیاه) می تواند برای تقویت پیاز مو و از بین بردن باکتری ها و قارچ کشی مورد استفاده قرار گیرد. این عملکرد کبد را تسهیل می کند، آثار لیپیدها و کلسترول مضر را از بین می برد، که همچنین آن را به یک منبع خوب در برابر آستنی بهار تبدیل می کند. به همین دلیل پاکسازی بدن به طور منظم برای از بین بردن چنین سمومی اهمیت زیادی دارد و سیر به دلیل داشتن ترکیبات گوگردی می تواند به عنوان سم زدایی فلز عمل کند. سیر سیاه شیراز دکتر بیز به دلیل خواص و کیفیت بالا، متقاضیان زیادی از سرتاسر کشور دارد از این رو بازار خرید سیر بیز بسیار پررونق بوده است. سیر سیاه بشدت محبوب است و طعم و بوی لذت بخش آن سبب شده است تا شما بتوانید از خواص سیر بهره مند شوید و یک فرآورده بسیار خوش طعم و خوش عطر را نوش جان کنید استفاده از سیر سیاه خواصی بیشتر از سیر معمولی دارد وزیرا در حین فراوری برخی از مواد موجود در سیر دارای اثربخشی بیشتری می شوند آزمایشات نشان داده است که ترکیبات موجود در سیر سیاه حتی بیشتر از سیر معمولی می توانند در روند درمان بسیاری از بیماری ها موثر باشند.

زیرا عطر و طعم آن تفاوت چندانی با سیر تازه ندارد. تفاوت ندارد که شما در کجای استان فارس و یا شیراز ساکن باشید. اما همچنین می تواند در دستور العمل های متعددی مورد استفاده قرار گیرد، که به آنها جلوه ای اصیل و خوشمزه می بخشد. همه اینها چندین ویژگی به آن می دهد. از این رو این فراورده بسیار محبوب است و خواص بی نظیر آن برای بدن می تواند سبب شود تا همه افراد بااستفاده از آن اقدام به درمان مشکلات خود کنند که در ادامه خواص سیر سیاه را نام میبریم و چنانچه هر کدام از موارد ذکر شده در پایین را دارید استفاده از سیر سیاه در روند درمان بیماریهای شما بسیار مفید میباشد. یکی از دلایلی که سیر سیاه محبوب است وجود آنتیاکسیدان و مواد مغذی دیگری در آن است و به همین دلیل سلامت را بهبود میبخشد و به جلوگیری از عوارض دیابت هم کمک میکند.

این گیاه به دلیل مغذی بودن و داشتن بسیاری از ویتامین ها در بین مردم بسیار محبوب می باشد. برای پاسخ به این سوال که سیر سیاه چیست و چگونه تهیه می شود، باید گفت که تخمیر سیر عادی روش اصلی تهیه این نوع سیر می باشد. وقتی برای اولین بار در « نمایشگاه گلف فود ۲۰۱۸ دبی » در پاویون ارائه محصولات ژاپن توسط آقای شینیچی کاشیوازاکی با سیر سیاه آشنا شدم، از توضیحات ایشان شگفت زده شدم و با توجه به فعالیتی که در زمینه تولید نوشیدنی تخمیری برنا کامبوچا داشتیم، تصمیم به تحقیقات بیشتری در مورد سیر سیاه و نحوه ی فرآوری آن گرفته و در نهایت پس از حدود دو سال تحقیق، نمونه سازی دستگاه و بررسی روش های تولید سیر سیاه در کشورهای مختلف، موفق به طراحی ، ثبت اختراع و ساخت دستگاه صنعتی و اتوماتیک فرآوری سیر سیاه شدیم. سیر سیاه Black Garlic فرآورده ایست که از سیر بدست میاید و از قرن ها قبل در کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند، کره و ژاپن سیر سیاه تولید میشد و از آن برای درمان بیماری ها و همچنین به عنوان چاشنی در کنار غذا هایشان استفاده میکردند. برای استفاده کامل از قدرت دارویی و شروع روز با انرژی، توصیه می شود روزانه قبل از صبحانه بین یک تا سه دندان مصرف کنید.

اگر شما این مقاله آموزنده را دوست داشتید و می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد سیر سیاه فرآوری شده اُ آب لطفا از سایت ما دیدن کنید.

ایندکسر

آموزش سئو