و همواره به دنبال آموزش آشپزی غذاهای ساده هستند

سینه مرغ را حساس آب سرد مقداری بشویید و بعد آن را به تعدادی نصیب به وسیله چاقو برش دهید و بعد تکه های مرغ را ب

توسط AKHSHIJNEWS در 9 اسفند 1400
سینه مرغ را حساس آب سرد مقداری بشویید و بعد آن را به تعدادی نصیب به وسیله چاقو برش دهید و بعد تکه های مرغ را به وسیله چرخ گوشت مهم دنبه گوسفندی در یک مرحله چرخ نمایید و در صورت دسترسی نداشتن اساسی چرخ گوشت می توانید تکه های مرغ و با چربی درون غذاساز بریزید و عالی حیاتی یکدیگر ادغام کنید البته خوب تر هست که همین عمل را حتماً با چرخ گوشت انجام دهید و آن‌گاه به مخلوط آن دو پیاز و فلفل دلمه ای که رنده کرده بودید را هم بیشتر کنید و پس از مخلوط نمودن حالا ترکیب آن ها اساسی مرغ و دنبه را نیز دوباره درون چرخ گوشت بریزید و چرخ نمایید تا همگی مواد به خوبی اصلی یکدیگر میکس آموزش آشپزی نارگل و ادغام شوند. بعضا کوبیده مرغ را درون ماهیتابه اختصاصی گریل و یا ساده صحیح می نمایند و بعضا نیز آن را ماننده کوبیده ساده به سیخ کشیده و بر روی زغال صحیح می نمایند که همین تماما سلیقه ای می باشد و در شکل دسترسی نداشتن به زغال شما می توانید آن را به راحتی در خانه خود درون ماهیتابه سرخ کنید. زمانبندی در آموزش آشپزی یکی از موضوعات مهم است که ممکن است خیلی ها به این عامل نتوانند در کلاس های تدریس آشپزی کمپانی کنند. ماهیتابه ای دو طرفه برداشته و مقدار مقداری کف آن را چرب نمایید و آن گاه موادی را که آماده کرده اید را مقداری برداشته و کف ماهیتابه بریزید و با کف دست خویش خوب بر روی آن فشار بیاورید و آن را کف ماهیتابه به خوبی پخش نمایید و پس از پخش کردن آن را به وسیله لیسکی آغاز به برش دادن نمایید و برش های عمودی روی آن ساخت کنید و آن ها را از هم یه خرده قطع کنید و درب ماهیتابه را بگذارید و آن را بر روی شعله ملایم گاز قرار دهید و روزگار بدهید تا نصیب زیرین آن به خوبی پخته شود و آن‌گاه نیز کلیه برش ها را برگردانید و اذن دهید تا طرف دیگر آن ها نیز به مهربانی سرخ شوند و ۵ دقیقه آخری هم به جهت عطر و مزه خوبتر کوبیده ها به آن ها یه خرده کره را نیز بیش تر کنید تا کره نیز به خورد کوبیده ها برود و آن گاه از آن نیز کوبیده مرغ شما فراهم سرو میباشند میل نمایید و از تناول کردن آن ها لذت ببرید. اکنون به شکل پخش روی گوجه فرنگی ها قرار می دهیم تا ذوب شوند. در همین سطح یه خرده نمک و فلفل سیاه و زعفران دم کرده را به موادی که با یکدیگر چرخ کرده بودید اضافه نمایید و خوب نیز بزنید تا تمامی جای مواد به خوبی مزه دار و به زعفران آغشته شوند و سپس بر روی کاسه را حساس سلفونی بپوشانید و آن را به جهت مدت ۱ ساعت درون یخچال فریزر قرار بدهید تا به خوبی مزه دار شوند و یه خرده مواد استراحت کنند. نخست پیاز و فلفل دلمه ای را به مهربانی با آب سرد شسته و سپس پیاز را پوست بگیرید و آن‌گاه پیاز را دارای رنده کوچک رنده نمایید و بعد آب اضافی آن را تا حد ممکن بگیرید و آن گاه فلفل دلمه ای را نیز رنده کنید و مانند پیاز به خوبی آب مازاد آن را هم بگیرید. همینطور به اندازه قالب های ذکر شده در دستور پخت کیک توجه نمایید. همانطور که می دانید نکته اصلی در صحیح نمودن خورشت فسنجان، عالی جا افتادن و مالامال ملات شدن خورشت است. اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به اخذ دیتاها بسیار بخش اعظم در گزینه آموزش آشپزی اهل ایران ساده لطفا به تماشا از وب وب سایت ما.
آخرین مطالب