کربنات پتاسیم چیست و چه کاربردهایی دارد؟

آن گاه همین ترکیب نیز اساسی فشار زیر 30 اتمسفر و نیز اهمیت تشکیل نمک فراوان تحت محافظت قرار گرفت که بعداً اصلی

توسط AKHSHIJNEWS در 1 فروردین 1401
آن گاه همین ترکیب نیز اساسی فشار زیر 30 اتمسفر و نیز اهمیت تشکیل نمک فراوان تحت محافظت قرار گرفت که بعداً اصلی تولید حرارت ساخت کربنات پتاسیم انجام شد. فرآیند در سال 1828 توسعه دیتا شد. امروزه از آن برای کمتر اسیدیته در شراب و عده شدن فیله ماهی و خودداری از تغییر رنگ آنها به کارگیری می شود. سبب ساز غنی سازی رنگ و عطر و طعم، کمتر طعم تلخ، کاهش محتوای چربی و تولید ترکیب خوب در مایعات می شود. همینطور شما می توانید جهت به دست آوردن داده ها عمده و یا اخذ اطلاعات متاع و یا این که استعلام قیمت، حیاتی شماره های تماس فروشگاه در ارتباط باشید. جهت خرید کردن جنس و تصویب پیشنهاد یا این که مهم شماره های موجود تماس حاصل فرمایید و یا اینکه از بخش تصویب توصیه ، توصیه خود را به تصویب برسانید. فروش پتاسیم کربنات صنعتی اصلی خلوص بالا و در بسته بندی های متفاوت جهت مصارف صنعتی و تحقیقاتی بوسیله شرکت هیربد شیمی آریا انجام می شود. بعد از آن هیدروکسید پتاسیم اساسی دی اکسید کربن (CO2) به جهت بدست آوردن بیکربنات پتاسیم (KHCO3) تیمار می شود. و حساس کلسیم عمده KHCO3 کربنات پتاسیم می دهد. پتاسیم کربنات (potassium carbonate) به رخ یک نمک پتاسیم سفید رنگ بوده و به طور معمول به رخ پودری و اصلی خلوص بالا در بسته بندی های یک کیلوگرمی و 10 کیلو گرمی و 50 کیلو گرمی به جهت صنعتگران متعدد قابل تهیه می باشد. همین یک امداد حساس به جهت پردازش در ایجاد کاکائو قلیایی ، هلندی ، غنی سازی رنگ و عطر و طعم ، کمتر طعم تلخ ، کاهش محتوای چربی و ایجاد ادغام خوب در مایعات است. همین ماده به صورت پودر یا گرانول بدون بو و سفید رنگ بوده و اساسی دانسیته مولکولی 138.205gr/mol و یکی از منابع تامین پتاسیم می باشد. در سناریوی فعلی، از کربنات پتاسیم به عنوان تهیه کننده اسیدیته و ادله بافر کننده در محصولات غذایی مختلف، از گزاره نوشابه، کالاهای نانوایی، پودر کاستارد، شراب، مید و کاکائو استعمال می شود.تقاضا به جهت کربنات پتاسیم مهم سکو غذایی طی تعدادی سال پیشین دارای سرعتی قابل تحسین افزایش یافته و انتظار می رود روند در عصر پیش بینی ادامه یابد که این از فواید و مضرات پتاسیم کربنات است. همین ماده محتوای چربی کاکائو را کمتر داده و انحلال پذیری آن را در مایعات افزایش می دهد بدین ترتیب امداد می نماید کاکائو کمتری در محصولات به کارگیری شود و راهی برای صرفه جویی در امر پخت کیک و کلوچه هاست. چنانچه شما هر گونه سوالی در ارتباط با کجا و روش استعمال از پتاسیم کربنات از کجا تنظیم کنیم دارید، می توانید مهم ما در صفحه وب تماس بگیرید.
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن