COVID-19 – چگونه Eswatini باغ کشاورزان در حال نگه داشتن سبزی جریان عرضه

آفریقا توسعه و کمک ویراستاران’ انتخاب, ویژه, محصولات غذایی و کشاورزی امنیت غذایی و تغذیه, مواد غذایی, پایداری, عناوین فقر & SDGs منطقه, دسته بندی TerraViva سازمان ملل متحد

امنیت غذایی و تغذیه

در طول COVID-19 جزئی مستند در Eswatini باغ کشاورزان می گویند آنها افتخار است که آنها قادر به ایجاد یک سهم کوچک در جهت سالم ملت در طول بیماری همه گیر.

Khetsiwe Tofile یک مقیاس کوچک سبزی کشاورز در باغ او در Malkerns, Eswatini. حتی در طول COVID-19 مستند او شده است قادر به تولید و به بازار عرضه شد و همچنان به کسب درآمد. اعتبار: Mantoe Phakathi/IPS

MALKERNS, Eswatini, آوریل 28 2020 (IPS) – Nobukhosi Cebekhulu (68) و Khetsiwe Tofile (64) در مقیاس کوچک نباتی کشاورزان که تولید خود را از permaculture خانه باغ در Malkerns, Eswatini.

افتخار می کنم که آنها قادر به ایجاد یک سهم کوچک در جهت سالم ملت در طول COVID19 همه گیر هم زنان می گویند که آنها خوشحال هستند که آنها هنوز هم می تواند همچنان به تولید و فروش سبزیجات بدون ترک خانه های خود.

IPS در بر داشت آنها را در انتظار برای حمل و نقل خارج Tofile را با حوضه های کاهو به جمع آوری شده توسط Guba Permaculture مرکز آموزش.

“ما نمی رفتن به فروشگاه برای خرید نهاده اما ما با استفاده از نهال که ما تولید و به اشتراک گذاری در میان خودمان” Cebekhulu گفت: IPS اضافه کرد: “ما تولید و جمع آوری شده است از خانه ما گرفته و به بازار است.”

با توجه به Cebekhulu آنها بخشی از Guba برنامه که به معرفی آنها به مهارت های تولید مواد غذایی در راه است که در حال بازسازی و تقویت فیزیکی محیط زیست در اطراف آنها. Guba بر اساس Malkerns – یک شهر شلوغ از زمین های کشاورزی واقع در قلب Eswatini را middleveld و ترویج یک احیا کننده, شیوه زندگی.

اجرا بر روی 100 درصد منظومه شمسی Guba برداشت آب باران به فاضلاب و آبیاری خود را تولید کمپوست و نهال. Guba اجرا می شود در 12 ماه permaculture برنامه آموزش ساخت مهارت های عملی و دانش برای بهبود حیاط امنیت غذایی و محصول انعطاف پذیری است.

Cebekhulu و Tofile شد بخشی از 2014 کلاس 25 کشاورزان که یاد گرفتیم برای ساخت یک حصار با استفاده از ضایعات مواد و بیگانه گریزان گیاهان. آنها همچنین تدریس به تولید دانه های خود را کمپوست و آفت کش ها (آنها را دومی با مخلوط کردن وحشی, سیر, فلفل, پیاز, صابون و آب گرم) هستند که مضر به محیط زیست.

“این نمی کشتن آفات اما آنها را تعقیب دور” Cebekhulu گفت. “آفت کش ها خوب نیست و برای سلامت ما و محیط زیست است. آنها نیز گران است.”

در حالی که Guba در ابتدا به حمایت از کشاورزان برای تولید به اندازه کافی برای خانواده خود Tofile گفت: IPS مرکز بعد از آموزش آنها را در مدیریت کسب و کار به طوری که آنها می تواند به فروش و تولید درآمد. کشاورزان آمده از 10 chiefdoms در شعاع 20 کیلومتری از مرکز.

“Guba جمع آوری تولید و فروش آن از طرف ما” Tofile گفت. “همین دلیل است که ما لازم نیست که به نگرانی در مورد خروج از خانه در طول این دوره (COVID19 جزئی مستند).”

Guba, مدیر, سام هاجسون گفت: در سال permaculture بزرگسالان آموزش برنامه در پاسخ به تغذیه و فقر چالش ها در Eswatini. اعتبار: Mantoe Phakathi/IPS

Eswatini تغذيه چالش

با توجه به Guba, مدیر, سام هاجسون در سال permaculture بزرگسالان آموزش برنامه در پاسخ به تغذیه و فقر چالش ها در Eswatini.

اگر چه 20 درصد از Eswatini را جمعیت روستایی با تجربه شدید و حاد ناامنی غذایی با توجه به 2019 ارزیابی آسیب پذیری گزارش کمیته این کشور در حال پیشرفت است در نشست خود نیازهای تغذیه ای. با توجه به موسی Dlamini نظارت و ارزیابی افسر در Eswatini تغذیه, شورای, کودکان زیر پنج سال با کوتاه قدی می ایستد در 25.5 درصد است.

“این است که هنوز هم بالا است زیرا ما باید به کمتر از 20 درصد در شرایط که [سازمان بهداشت جهانی] استانداردهای” Dlamini گفت: IPS. “ما پیشرفت های هر چند به خاطر این رقم کاهش یافته و از حدود 30 درصد در سال های گذشته است.”

در همان گروه سنی کودکان هدر رفتن هستند و در حدود 2 درصد و underweights در 5 درصد است که قابل قبول در شرایط که استانداردهای.

“ما استفاده از کودکان زير 5 برای اندازه گیری تغذیه در کشور گفت:” Dlamini.

او گفت: COVID19 ممکن است معکوس پیشرفت هر چند زیر این واقعیت است که مردم ممکن است از دست دادن منبع درآمد در طول جزئی مستند دوره است. در حال حاضر 63 درصد از کل جمعیت 1.3 میلیون فقیر هستند, با توجه به سازمان ملل متحد برنامه جهانی غذا.

Guba شرکت کنندگان به صرف دو تا سه روز یک ماه در این مرکز و پس از آن آنها اعمال می شود آنچه را که آنها آموخته اند در خانه های خود. آنها به دست آوردن مهارت های لازم برای برداشت آب را کمپوست مالچ گیاهی چندساله گونه از درختان و طراحی خود را در چرخه تولید با توجه به چهار فصل.

“ما را تشویق کشاورزان به استفاده از مواد است که آنها در حال حاضر در صفحه اصلی” هاجسون گفت: IPS. “به همین دلیل ما انتظار نداریم که آنها را به خرید جدید شمشیربازی مواد یا ابزار. ما در حال اضافه کردن مقدار به کشاورزی آنها در حال حاضر در حال تمرین است.”

سازگاری با تغییر آب و هوا

هاجسون گفت: این برنامه کمک به کشاورزان به دست آوردن مهارت های لازم برای مقابله با بارش نامنظم به عنوان یک انطباق استراتژی برای تغییر آب و هوا.

به گفته دکتر Deepa Pullanikkatil یک مشاور مستقر در هماهنگی مجمع سازمان های غیر دولتی (CANGO) و همکاری مدیر در آینده پایدار در آفریقا, permaculture کمک می کند تا کشاورزان برای انطباق با تغییر آب و هوا با استفاده از شیوه های کشاورزی پایدار که تقلید از طبیعت است.

“تمرین تولید سالم و ارگانیک محصولات کشاورزی است که می تواند خود را بهبود بخشد در نتیجه درآمد خود را افزایش تطبیقی ظرفیت” Pullanikkatil گفت: IPS.

او گفت: در لیگ های کشاورزان برداشت و صرفه جویی در مصرف آب است که اقتباس استراتژی به خصوص به این دلیل که کشور در حال تجربه نامنظم الگوهای بارندگی با توجه به تغییر آب و هوا. کشاورزان همچنین استفاده کم یا بدون خاک ورزی روشها و کمپوست که همه برای حاصلخیزی خاک. کم خاکورزی آزاد کردن زمان است و هزینه ای کمتر نسبت به استخدام نیروی کار یا تراکتور.

“همچنین این شرکت منافع به کاهش آب و هوا به دلیل دائمی محصولات درختان رشد کرده در مزرعه و کم خاکورزی شیوه های کمک به ترسیب کربن” او گفت:.

باغ کشاورزی برابر با تغذیه سالم

Guba همچنین پشتیبانی از کشاورزان با عادات غذا خوردن است که ترویج شیوه زندگی سالم مانند پخت و پز است که حفظ مواد مغذی و تنظیم ترکیب صفحه با توجه به مقدار مناسب از مواد نشاسته ای و پروتئین و سبزیجات است.

این Barilla مرکز غذا و تغذیه (BCFN) نیز ترویج سالم و پایدار الگوهای غذايی و پایدار راه های تولید مواد غذایی. با توجه به مواد غذایی و پایداری شاخص ایجاد شده توسط BCFN و واحد اطلاعات اقتصادی (EIU), کشورهای جنوب صحرای آفریقا به جهان hungriest جمعیت. آن همچنین آمده است که وقتی که می آید به کشورهای پرداختن به چالش های تغذیه ای “بهترین شیوه ممکن است در بر داشت در هوشمند مقررات آیا این بدان معناست که آموزش مصرف کنندگان در غذا خوردن سالم دلسرد ناسالم الگوی مصرف و یا نیاز به مواد غذایی حاوی برخی ویتامین ها و مواد معدنی”.

“چیزی که ما یاد گرفتیم در مورد ما به کشاورزان این است که پس از شرکت در برنامه بازدید از درمانگاه کمتر اغلب به دلیل مزایای بهداشت و درمان از غذا خوردن آنها و چگونه آنها آن را بخورم” گفت: هاجسون.

از باغ تا بازار

Guba همچنین متوجه شدم که یکی از کشاورزان چالش شد و پول برای پرداخت هزینه های مدرسه برای فرزندان خود و رفع نیازهای دیگر. این مرکز تصمیم به آموزش برخی از کشاورزان علاقه مند به تولید برای بازار است. هاجسون توصیف Guba به عنوان “اخلاقی مرد متوسط” است که پشتیبانی از کشاورزان برای تولید با کیفیت بالا و سبزیجات آلی و فروش آن از طرف آنها به اطراف رستوران ها.

“ما جمع آوری repack و تحویل” گفت: هاجسون. “این منطقه (Malkerns) است که جمعیت طبقه متوسط است و بسیاری از رستوران ها که خرید محصولات تازه است که در همان روز تحویل برداشت.”

این پروژه در مورد به دست آورده $1,100 از فروش سبزیجات. هر کشاورز باعث می شود حدود 200 دلار در هر ماه.

در طول COVID-19 جزئی مستند که دولت معرفی شده در مارس همه Guba رستوران مشتریان به حال نزدیک به یک شبه. در پاسخ به این از دست دادن ناگهانی بازار Guba افتتاح یک مزرعه غرفه در مرکز.

“پس از چهار هفته از عامل مزرعه غرفه سه روز در هفته. ما در حال انجام هست. فروش در حال افزایش هستند و بازخورد مشتری بسیار مثبت است” گفت: هاجسون.

این به این معنی Guba همچنان به خرید محصولات از کشاورزان حتی در طول COVID19 دوره به این ترتیب درآمد خود را از جریان باز و در همان زمان عرضه محصولات تازه به جامعه محلی.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>