غذایی و کشاورزی امنیت غذایی و تغذیه, جهانی, عناوین فقر & SDGs

نظر

ماریو Lubetkin است فائو دستیار مدیر کل

یک گروه از زنان آفریقای مرکزی دریافت آموزش در تولید و تنوع
بهبود برای گسترش امنیت غذایی جوامع خود. اعتبار: فائو

رم Jul 29 2020 (IPS) جهانی اخیر گزارش های تایید می کنند که اهداف تعیین شده توسط جامعه بین المللی برای پایان دادن به فقر و گرسنگی و ایجاد یک متعادل تر پایدار و عادلانه در جهان تا سال 2030 در حال حاضر در خطر است. اگر موثر و سریع جهانی اقدام شده است این اهداف را نمی توان ملاقات کرد و نتایج فقط در 10 سال ممکن است بسیار منفی برای همه ما است.

در سال 2015 زمانی که سران کشورها و دولت و همچنین سایر نمایندگان ارشد از 190 کشور تصمیم در مجمع عمومی سازمان ملل متحد onthat خواهد تغییر مشخصات از جهان ما جامعه بین المللی تا به حال اعتماد به نفس است که آن را در رسیدن به همه آنها را.

این اهداف مهم برای ایجاد یک جهان با صلح واقعی شامل از بین بردن فقر و گرسنگی و تضمین سالم و پایدار زندگی, برابری جنسیتی, در دسترس بودن آب برای همه, رشد اقتصادی پایدار اقدام موثر برای مبارزه با تغییرات آب و هوایی و حفاظت از اقیانوس ها و جنگل ها.

جامعه بین المللی تا به حال چنین اعتماد به نفس را در سال 2000 زمانی که 189 کشور مجموعه ای برای رسیدن به اهداف توسعه هزاره (MDGs)قابل توجهی پیشرفت ساخته شده است. این هشت اهداف با هدف کاهش فقر و گرسنگی بهبود شرایط در آموزش و پرورش, کاهش مرگ و میر نوزادان و بیماری های دیگر دستیابی به برابری جنسیتی و رسیدن به بهتر پایداری زیست محیطی.

در سال 2015 آن را در مورد گسترش اهداف و به طور کامل از بین بردن جنبه های منفی بسیاری که بر بشریت است.

ماریو Lubetkin. اعتبار: فائو

اما فقط پنج سال بعد در سال 2020 به وضعیت امنیت غذایی و تغذیه در جهان (صوفی)سالانه گزارش تهیه شده توسط سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) و سازمان های دیگر سازمان ملل متحد (سازمان ملل متحد) نشان داد که اگر این روند منفی که ما در حال زندگی در تحکیم آن تردید است که این اهداف است که جامعه بین المللی مجموعه ای را با رضایت متقابل برای حل مشکلات اصلی ما قبل از ما به دست خواهد آمد.

در این گزارش اشاره کرد که 690 میلیون نفر از مردم هنوز هم از گرسنگی رنج می برند 10 میلیون بیش از یک سال پیش و 60 میلیون بیشتر اگر ما شامل پنج سال گذشته است.

اگر چه در آسیا بیشتر تحت تاثیر گرسنگی یک مشکل در تمام قاره: آفریقا آن را بسیار به سرعت در حال افزایش است و اعداد نیز بالا باقی می ماند در امریکا لاتین و کارائیب است.

پس از 2015 به روند مثبت کاهش گرسنگی شروع به معکوس و undernourishment و سوء تغذیه شده اند در حال افزایش است.

کل این وضعیت نمی تواند در نظر گرفته شود “به عنوان یک تهدید که ممکن است بوجود می آیند در آینده است. ما باید به انجام بیشتر برای حفاظت از هر دو سیستم غذایی ما و جمعیت های آسیب پذیر ترین در حال حاضر”
ملکه Dongyu فائو مدیر کل

با توجه به SOFI گزارش 381 میلیون آسیایی از رنج undernourishment و همچنین 250 میلیون آفریقایی و 48 میلیون آمریکایی لاتین و کارائیب مردم است. از سوی دیگر اگر ما در تجزیه و تحلیل درصد در رابطه با آن جمعیت آفریقا بیشتر تحت تاثیر منطقه با 19.1 درصد از مردم دچار سوء تغذیه جمعیت و به دنبال آن آسیا با 8.3 درصد و آمریکای لاتین با 7.4 درصد است.

این تجزیه و تحلیل ساخته شده بود قبل از COVID-19 همه گیر و در حالی که آن را هنوز هم زود به اطلاعات قطعی در مورد اثرات این دراماتیک واقعیت کارشناسان تخمین می زنند که یکی دیگر از 83 میلیون نفر و شاید تا به 132 میلیون نفر ممکن است شروع به رنج می برند از گرسنگی در سال 2020 به عنوان یک نتیجه از ادامه رکود اقتصادی.

در این راستا یکی دیگر از گزارش اخیر فائو و برنامه جهانی غذا (WFP) شناسایی 27 کشور خواهد شد که imminently تحت تاثیر بحران مواد غذایی ناشی از COVID -19. هیچ منطقه خواهد بود معاف از آن از افغانستان به بنگلادش هائیتی به کشورهای آمریکای مرکزی عراق به لبنان و سوریه و بورکینافاسو و به لیبریا نیجریه و موزامبیک مالی زیمبابوه و دیگران خواهد بود و رسیدن به سطوح حاد گرسنگی است.

بسیاری از این کشورها در حال حاضر تحت تاثیر قحطی قبل از COVID-19 با توجه به از پیش موجود و عوامل تنش مانند بحران اقتصادی بی ثباتی و ناامنی رویدادهای شدید آب و هوا, گیاه, آفات و بیماری های دام.

اما COVID-19 بحران مرکب تمام این شرایط با کاهش مشاغل و دستمزد اختلالات مرتبط با پیشگیری اقدامات بهداشتی به صورت همه گیر کاهش درآمدهای دولت با اثر مستقیم بر امنیت اجتماعی و حفاظت و ایجاد بی ثباتی سیاسی با افزایش انواع مختلف درگیری که با توجه به منابع طبیعی مانند آب و چراگاه و مهاجر پدیده تاثیر می گذارد که تولید محصولات کشاورزی و بازار.

Undernourishment باید به طور دائم شامل تجزیه و تحلیل وضعیت در مورد گرسنگی به دلیل پیامدهای آن (از جمله سوء تغذیه کمبود ریزمغذی اضافه وزن و چاقی) همچنان به بدتر به خصوص پس برای یک مقدار قابل توجهی از جمعیت مواد غذایی مغذی است که بیش از حد پرهزینه و غیر قابل دسترس.

به یاد داشته باشید که بالا و مواد مغذی مواد غذایی مانند محصولات لبنی و میوه ها و سبزیجات و پروتئین مواد غذایی, گران ترین مواد غذایی محصولات می باشد. آنها هزینه ای در حدود پنج برابر بیشتر از پر کردن معده خود را با کم مواد مغذی و مواد غذایی ناسالم.

اگر چه هر کشور خاص خود را دارد راه برای حل این وضعیت دشوار SOFI خلاصه بسیاری از بازتاب در سال های اخیر به صورت حل این مشکلات با اقدامات است که می تواند اجرا شود در طول غذایی زنجیره تامین و تجارت سیاست های هزینه های عمومی و سرمایه گذاری است.

برخی از اقدامات برای رسیدن به این هدف عبارتند از: کاهش هزینه های تولید مواد غذایی, ذخیره سازی, حمل و نقل توزیع و بازاریابی و همچنین کاهش ناکارآمدی مواد غذایی از دست دادن و اتلاف حمایت از کوچک تولید کنندگان محلی برای تولید و فروش بیشتر مواد غذایی مغذی با دسترسی به بازارهای جدید ترویج تغییر رفتار از طریق آموزش و پرورش و ارتباطات یکپارچه سازی تغذیه به نظام حمایت اجتماعی و اجرای استراتژی های سرمایه گذاری در سطح ملی است.

به عنوان معاون مدیر کل Qu Dongyu با اشاره به این وضعیت تمام می شود “به عنوان یک تهدید که ممکن است بوجود می آیند در آینده است. ما باید به انجام بیشتر برای حفاظت از هر دو سیستم غذایی ما و جمعیت های آسیب پذیر ترین در حال حاضر است.”

چشم انداز روشن است و بنابراین ترکیب راه حل های. آن است که در مورد اقدام برای جلوگیری از شاهدان به خطرناک شکست فقط در 10 سال 2030 دستور کار بود که توسط جامعه بین المللی برای پایان دادن به میلیون ها نفر از مردم که صورت و تحقیر از گرسنگی و فقر است.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im