غذایی و کشاورزی جهانی, عناوین

نظر

Nout van der Vaart است Hivos’ رژیم های غذایی پایدار برای همه حمایت افسر

یک گروه از زنان کشاورزان آماده به سر و توطئه های آنها مزرعه در جامعه اراضی خارج از Huasao یک شهر روستایی در پرو ارتفاعات آند گروه کوسکو. اعتبار: Nayda Quispe/IPS

روتردام/لاهه Jul 23 سال 2020 (IPS) – در آخرین هفته سال 2020 بالا سطح سیاسی فروم (HLPF), عضو سازمان ملل متحد مورد بحث چگونه به عقب بر گردیم در مسیر دستیابی به اهداف توسعه پایدار (SDGs) در نور Covid-19 بیماری همه گیر. آنها با تمرکز بر یک نیاز مبرم برای “شتاب اقدام و تغییر مسیر برای تحقق این دهه اقدام و تحویل برای توسعه پایدار.”

با توجه به این واقعیت ما همچنین ورود بی سابقه آب و هوا اورژانس بیایید خاص در مورد آنچه که مورد نیاز است. در پاسخ به اندازه کافی به Covid-19 و دستیابی به SDGs در ده سال آینده نیاز به شامل تلاش های جدی برای مهار و انطباق با اثرات تغییر آب و هوا.

کشاورزی زیستی کلیدی برای پر رونق انعطاف پذیر سیستم های مواد غذایی. بنابراین دولت, کشت و سازمان های جامعه مدنی باید ترویج شیوه های تولید مواد غذایی که ایجاد و حفظ agrobiodiversity – از جمله غذاهای بومی و دانش

تغییر آب و هوا است که در حال حاضر ضربه کم درآمد و حاشیه نشین گروه سخت ترین. اگر ما می خواهیم به درک فقط و حقوق مبتنی بر انتقال به آب و هوا-انعطاف پذیر و فراگیر جوامع ما نیاز به مطمئن شوید که از یک چیز مهم. که همه کسانی که امروز در سیستم غذایی – به ویژه کسانی که سخت ترین ضربه – درگیر هستند در دوباره شکل دادن به آینده ما سیستم غذایی.

چرا ما تبدیل سیستم های مواد غذایی ضروری خواهد بود

تولید مواد غذایی سیستم در میان بزرگترین کمک را به تغییر آب و هوا. سال گذشته IPCC گزارش ویژه تغییر آب و هوا و زمین اعلام کرد که حدود 21 تا 37 درصد از انتشار گازهای گلخانه ای ناشی از فعالیت های انسانی می آیند عمدتا از حیوانات تولید و جنگل زدایی.

در همان زمان در حال تغییر آب و هوا نیز تاثیر منفی بر عملکرد تولید مواد غذایی و سیستم های امنیت غذایی در سراسر جهان است.

که در دور باطل از تغییر آب و هوا ؟ هر کس. از کشاورزان خرده پا و غیر رسمی فروشندگان مواد غذایی به مزارع کارخانه و قدرتمند شرکت های چند ملیتی. در عین حال گروه های به حاشیه رانده شده نهفته است. گروه های کم درآمد مصرف کنندگان و اقلیت های قومی و بومی و زنان به طور خاص است. مشکل این است که قدرتمند – چه کسی مسئول است – باید از این منابع برای گول زدن گلوله در حالی که به حاشیه رانده شده نیاز به پشتیبانی برای تنظیم و انطباق.

چه بسیاری از مردم چشم پوشی و یا درک نمی کنند – این است که این گروه ها عناصر حیاتی از سیستم های مواد غذایی محلی. کشاورزان خرده پا و غیر رسمی فروشندگان مواد غذایی تا حد زیادی شکل و حفظ این سیستم. ما به سادگی نمی تواند چشم پوشی از این واقعیت که ما وارد “دهه اقدام و تحویل برای توسعه پایدار است.”

With Covid-19 amplifying the imbalances and unjust structures of our food system, the need for an inclusive and green recovery is staring us in the face

مواد غذایی مجلس در اوگاندا حسن نیت ارائه میدهد عکس از مواد غذایی آهسته اوگاندا.

چگونه جامعه مدنی را قادر می سازد به حاشیه رانده شده گروه برای تبدیل سیستم های غذایی

به عنوان آب و هوا اورژانس پیشرفت آن را روشن است که کسانی که حداقل مسئول برای تغییر آب و هوا از آن رنج می برند بیشتر است. در این زمینه SDG سرود “ترک هیچ کس پشت” نیز یک تماس برای فعال کردن گروه های به حاشیه رانده شده – کشاورزان خرده پا و کم درآمد مصرف کنندگان و فروشندگان غیر رسمی – برای تبدیل شدن به انعطاف پذیر تغییر آب و هوا.

کمک خواهد کرد که به تقویت هر کس امنیت غذایی و حفاظت از سیستم های مواد غذایی در سراسر جهان است. Hivos و همکاران ما تشخیص موقعیت محوری این گروه است. در همان زمان “ترک هیچ کس پشت” باید دست به دست با گسترده تر کاهش آب و هوا تلاش از جمله تغییرات ساختاری به تولید مواد غذایی و شیوه های بازاریابی و الگوی مصرف مواد غذايی.

ما مقاله جدید با ECOWATCH نشان می دهد که چگونه ما رژیم های غذایی پایدار برای همه (SD4All) برنامه تقویت سازمان های جامعه مدنی و گروه های کم درآمد برای حمایت بیشتر فراگیر و پایدار مواد غذایی سیستم سیاست هایی که ادغام آب و هوا انعطاف پذیری است. ما می توانیم برجسته دو نمونه در اینجا.

در زامبیا کشت خالص تولید ذرت تشویق ملی با سیاست های کشاورزی. این منجر به تخریب خاک و از دست رفتن تنوع زیستی خروج بسیاری از کشاورزان خرده پا در معرض خطر تغییر آب و هوا. ما SD4All شریک جامعه مدنی برای کاهش فقر کار می کرد با دولت به ایجاد یک e-voucher سیستم است که کمک می کند تا کشاورزان خرده پا دسترسی دانه ها و سایر ورودی ها برای محصولات مختلف از ذرت.

در اوگاندا ما SD4All شریک داوطلب, تلاش برای توسعه, نگرانی (VEDCO) را آموزش داده و مستقر آنچه به آنها تماس بگیرید “رژیم غذایی قهرمانان.” آنها به میدان رفتن بازدید از کشاورزان و مقامات محلی به طور یکسان. ماموریت آنها این است که به ترویج تولید و مصرف سبزیجات محلی در میان کشاورزان است. و برای متقاعد کردن مقامات محلی به اتخاذ سیاست ها و تصویب قوانین و مقررات است که باعث تحریک همان رفتار است. قهرمانان ویژه مشاوره برای هر دو: بومی محصولات هستند و اغلب بهتر مناسب برای آب و هوای محلی و بیشتر مقاوم در برابر آب و شوک.

چگونه دولت می تواند ضرب جامعه مدنی تلاش برای تغییر سیستم های غذایی

کار خوب جامعه مدنی برای مقابله با بحران آب و هوا و تبدیل سیستم غذایی ما تنها می توانید تا کنون. واقعا موثر جهانی, تغییر, دولت, نهادهای بین المللی و سایر ذینفعان مربوطه باید مقیاس این تلاش است. در آینده کنفرانس های بین المللی مانند سازمان ملل متحد 2021 های غذایی نشست و تغذیه برای رشد اجلاس ما می خواهیم آنها را به سه اولویت بندی مناطق اقدام:

  1. تقویت نقش شهروندان و سازمان های جامعه مدنی در مواد غذایی حکومت. نتایج پایدار هستند تنها در صورتی امکان پذیر است که شما شامل صداها به طور معمول در سمت چپ از تصمیم گیری. بنابراین دولت باید برای برگزاری شفاف و فراگیر دیالوگ با هر کس که منافع مقرره در مواد غذایی سیستم های. تنها خواهد شد و سپس نیازها و نظرات بیشتر به حاشیه رانده شده و کمتر گروه گنجانده شود.
  2. ترویج و سرمایه گذاری در متنوع آب و هوا-انعطاف پذیر سیستم های مواد غذایی. کشاورزی زیستی کلیدی برای پر رونق انعطاف پذیر سیستم های مواد غذایی. بنابراین دولت, کشت و سازمان های جامعه مدنی باید ترویج شیوه های تولید مواد غذایی که ایجاد و حفظ agrobiodiversity – از جمله غذاهای بومی و دانش است.
  3. در آغوش و توانمند سازی کوچکتر و محلی بازیکنان در سیستم های غذایی. اکثر محروم شهروندان در کشورهای کم درآمد خرید مواد غذایی خود را در محلی غیر رسمی در بازارها و کسب و کارهای کوچک (رسمی و غیر رسمی شرکتهای کوچک و متوسط). در همان زمان, این اصلی رسانه های کشاورزان خرده پا استفاده برای فروش محصولات خود. دولتها باید به اذعان به نقش حیاتی این بازارهای محلی و شرکتهای کوچک و متوسط بازی و آنها را تشویق کنند. آنها می توانند این کار را در دو روش. از طریق سیاست های است که اجازه می دهد طیف گسترده ای از مواد غذایی محلی تولید کنندگان و فروشندگان به رشد در سیستم های غذایی. و با اتخاذ قانون است که مانع از شرکت های بزرگ از انحصار در سیستم غذایی.

آن را در حال حاضر و یا هرگز

بعد از “دهه اقدام” برای توسعه پایدار و مقابله با تغییر آب و هوا است که در اینجا – و زمان عمل شجاعانه است در حال حاضر. با Covid-19 تقویت تعادل و ناعادلانه ساختار سیستم غذایی ما نیاز به یک فراگیر و سبز بازیابی است که به ما خیره در چهره.

عدم تغییر نسبت آب و هوا-اثبات های غذایی خطرات فروپاشی زیست محیطی و اجتماعی-اقتصادی حمایت از ساختار جوامع ما بر اساس هستند. به نفع نسل های آینده ما باید جلوگیری از بحران آب و هوا از بدتر شدن هر راه ما می توانیم. اساسا تبدیل سیستم غذایی با قرار دادن شهروند صداها و نیاز – به طوری که اغلب نادیده گرفته شود – در مرکز تحول بسیار مهم است.

به نظر این قطعه در اصل منتشر شد اینجا

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de