ساسکاچوان رستوران صنعت در انتظار آینده بازگشایی فاز

محتوای مقاله

ساسکاتون میخانه صاحب آرنو Oldach می گوید او را “کمی antsy” مشاهده رستوران ها و کافه ها در استان های دیگر سخت تر ضربه COVID-19 حالی که آنها باقی می ماند بسته در ساسکاچوان.

رستوران ها و کافه ها را شامل می شوند در مرحله سوم از ساسکاچوان برنامه ریزی برای بازگشایی اقتصاد پس از کسب و کار مجبور شدند در مارس برای جلوگیری از گسترش COVID-19 بیماری همه گیر.

برتر اسکات وزارت معارف نشان داد در روز دوشنبه که مردم مانند Oldach که دارای حیاط و Flagon در خیابان برادوی و کلاغ سیاه و کلاغ سیاه در مرکز شهر ساسکاتون خواهد شد باید صبر کنید تا ماه ژوئن برای بازگشایی تاریخ.

“ما باید باز” Oldach گفت. “وجود دارد هیچ دلیلی که چرا ما نمی تواند باز در 50 درصد ظرفیت است. و هیچ کس تا به یک مدل کسب و کار بر اساس 50 درصد ظرفیت است.”

بر خلاف برخی از رستوران ها که باید نقل مکان کرد و به بایگانی اطلاعات و تحویل Oldach بسته هر دو حیاط و رخ به طور کامل تخمگذار کردن 75 کارکنان.

او منوها نمی خواهد کار خوبی برای بایگانی اطلاعات و تحویل او گفت:. او را به انجام برخی از جزئی و بازسازی و انتظار برای بازگشایی, تاریخ و قوانین است. آخرین نسخه از این استان را بازگشایی طرح پیشنهاد رستوران ها و کافه ها خواهد بازگشایی در نیمی از ظرفیت.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>