2nd جهانی ایمنی مواد غذایی روز

اقتصاد و تجارت محصولات غذایی و کشاورزی امنیت غذایی و تغذیه, مواد غذایی, توسعه پایدار, جهانی, عناوین, سلامت, امریکا لاتین و کارائیب, منابع طبیعی, پایداری, TerraViva سازمان ملل متحد

نظر

Dr رناتا کلارک توسط Sub-هماهنگ کننده منطقه ای سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (FAO)

رم Jun 8 سال 2020 (IPS) – چند چیز به عنوان طبیعی و در صورت لزوم به خوردن غذا. اما اگر مواد غذایی تولید مواد غذایی, مواد غذایی گرداننده و مصرف کنندگان به دنبال غذای خوب شیوه های ایمنی مواد غذایی می تواند تبدیل به آلوده و به جای تغذیه ما و آوردن ما لذت آن می تواند ما را بیمار و یا حتی کشتن ما.

با توجه به سازمان بهداشت جهانی (WHO) آمار بهداشت عمومی بار ناامن غذایی بسیار بالا است: در سال 2015 آنها تخمین زده است که بیش از 600 میلیون نفر در سقوط بیمار و 420 000 مرگ در هر سال از بیماری های منتقله. آن را در راه اندازی که در 2015 گزارش در بار بیماری های منتقله که Awilo Ochieng Pernet سپس رئیس Codex Alimentarius Commission جهانی در بدن مسئول توسعه ایمنی مواد غذایی و مواد غذایی استانداردهای کیفیت ساخته شده یک تماس برای استقرار جهانی ایمنی مواد غذایی در طول روز (WFSD). او به رسمیت شناخته شده نیاز به گسترده تر مالکیت ایمنی مواد غذایی مسئولیت و یادآوری منظم در سراسر جامعه ای که “ایمنی مواد غذایی است که همه کسب و کار”. که تماس می شود و در اینجا ما در حال…

در این سال دومین جشن سالانه WFSD در میان COVID پیام WFSD طول می کشد در یک طنین خاص در کارائیب.

اولا چندین آسیب پذیری کشورهای کارائیب به اختلال در عرضه جهانی زنجیر است منجر به دوباره انرژی خواستار توجه به انعطاف پذیر سیستم های غذایی و منطقه ای با رویکرد به امنیت غذایی. ما نمی خواهد که کارآمد تجارت منطقه ای از مواد غذایی اگر کشورها به اعتماد به نفس در هر یک از دیگر قابلیت قابل اعتماد تولید و بازار مواد غذایی با خیال راحت. هیچ دولت می خواهد را زیر استاندارد مواد غذایی به آن کشور است. تسهیل تجارت درون منطقه ای مستلزم آن است که CARICOM کشور باید شفاف و قوی و مبتنی بر علم سیستم های کنترل مواد غذایی. قابل توجهی وجود دارد کار می کنند که کشورهای کارائیب هنوز هم نیاز به انجام برای رسیدن به این هدف: از آن نیاز به برنامه ریزی دقیق و مناسب سرمایه گذاری است. بسیاری از کشورهای ضعیف چارچوب های حقوقی برای اطمینان از ایمنی مواد غذایی ضعیف و ضعیف هماهنگ موسسات و تحت مجهز ایمنی مواد غذایی آزمایشگاه. این عناصر اساسی ملی ایمنی مواد غذایی سیستم های.

چند CARICOM کشور راه اندازی کرده اند COVID-19 پاسخ و بازیابی برنامه ای برای کاهش اثرات بر امنیت غذایی و کشاورزی. این برنامه شامل مقدمه ای از تکنیک های جدید و فن آوری قادر می سازد که بیشتر رقابتی و پایدار سیستم های تولید. نوآوری در تولید مواد غذایی لزوما نیاز به هوشیاری و proactivity از نظر شناسایی الگوهای جدید ایمنی مواد غذایی خطر و کنترل آنها را به اطمینان حاصل شود که سلامت محافظت شده است. این جشن WFSD باید به عنوان یک وسوسه برای انعکاس کفایت فعلی ایمنی مواد غذایی و نظارت.

در نهایت یک کلمه در مورد بازار. برای این سال WFSD غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) و کسی که قرار داده اند تمرکز بر موضوع “غذای سالم در بازار”. من می خواهم به دولت از جلو, که, شده اند وجود دارد هیچ مورد از COVID-19 منتقل می شود توسط مواد غذایی است. آن است که یک بیماری منتقله. اما در زمینه COVID-19 مواد غذایی کسب و کار و بازار مواد غذایی نیاز به تقویت شیوه های بهداشت و فعال کردن امن فیزیکی فواصل در طول تمام عملیات. بازارهای سنتی و بازارهای کشاورزان بازی مهم عملکرد اجتماعی هر دو نظر ارائه مواد غذایی و از نظر ارائه درآمد. با از دست دادن شغل در بخش گردشگری و خدمات بخش در برخی از کشورهای کارائیب ما شاهد قیام در خیابان سکه ای از مواد غذایی است. اغلب مدیریت و زیرساخت های بازار انجام نمی دهد کافی ایمنی زیستی و ایمنی مواد غذایی. تکرار حوادث ظهور بیماری های زئونوز (ناشی از گسترش میکروب ها بین انسان و حیوانات) که مرتبط با بهداشت ضعیف و بهداشت در بازار به وضوح نشان می دهد که ما نمی تواند از خود راضی در مورد بهداشت مدیریت در بازار. دیگر تغییر قابل مشاهده در مواد غذایی بازاریابی در کارائیب در طول COVID-19 همه گیر شده است و گسترش اشکال مختلف بر روی خط فروش مواد غذایی است. تجارت الکترونیکی در نظر گرفته شده است یک پتانسیل رشد منطقه به خصوص در کشورهای در حال توسعه. اما, مهم است که برای ایمنی مواد غذایی تنظیم کننده را در نظر بگیرید که آیا چارچوب قانونی نیاز به به روز رسانی به اطمینان حاصل شود که مواد غذایی زنجیره ای بازیگران درگیر در تجارت الکترونیکی همان مسئولیت برای ایمنی مواد غذایی به عنوان مواد غذایی کسب و کار عامل “سنتی”.

پویایی های غذایی در حال رفتن به افزایش است. کشورهای کارائیب باید سرمایه گذاری در ظرفیت های خود را برای مواد غذایی موثر در کنترل به عنوان سهم ضروری ساختمان انعطاف پذیری در تلاش برای کاهش ناامنی غذایی.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de