ارزان یا کافی و قابل دسترس برای همه ؟
نظر
خوان کارلوس گارسیا y Cebolla رهبر حق غذایی تیم از سیاست های اجتماعی و روستایی و موسسات بخش FAO
رم Jul 15 سال 2020 (IPS) - این COVID-19 همه گیر نشان داده است برخی کمتر شناخته شده واقعیت یا برخی از ما تا به حال می خواستم به فکر کردن در مورد و در معرض پیامدهای آن برای حق مردم به تغذیه خود در عزت.
در مکان های دور از ایالات متحده, آلمان, انگلستان و یا اسپانیا سرایت نقاط در میان کارگران در گوشت فرآوری گیاهان گزارش شده است. در فلوریدا, Ontario یا کاتالونیا شیوع بیماری شده اند در ارتباط با برداشت میوه ها و سبزیجات که همچنین نیاز به طور موقت کار است.
آن است که این بیماری همه گیر باعث فقیر شرایط کاری و دستمزد پایین تر از های لازم برای یک زندگی مناسب و معقول آن است که به سادگی ریختن نور را در آنچه اتفاق می افتد در حالت عادی دوره. در زمان گیر هزینه این "پس انداز" را افزایش می دهد: علاوه بر درد و رنج کارگران وجود هزینه های بالا به کل جمعیت به عنوان محلی مستندات و ترس از عفونت با توجه به شیوع بیماری نشان داده اند.
چه همه گیر برجسته است نه یک موضوع جدید اما نتیجه که عمیقا ریشه ایده بیش از دو قرن گذشته است که مواد غذایی باید ارزان به جای مناسب و در دسترس برای همه است.
در نگاه اول به نظر می رسد معقول و منطقی که با کاهش قیمت مواد غذایی را در دسترس تر مواد غذایی می شود برای مردم است. اما پایین نگه داشتن قیمت مواد غذایی به هر قیمتی در معرض خطر است به عنوان بازار ممکن است مایل به پرداخت هزینه های ناخواسته آسیب به سلامت مردم خود شرایط زندگی و طبیعت است.
برخی از شیوه های است که در کوتاه مدت اجرا اجازه می دهد برای تولید مواد غذایی و مواد خام در قیمت پایین جایگزین جنگل با صنعتی پالم مزارع و یا با انواع دیگر فشرده monocultures که تنزل خاک های مخرب برای محیط زیست است.
تاثیر نیز می تواند دیده می شود در میلیون ها نفر از کشاورزان و دامداران و fisherfolk که دچار ناامنی غذایی و سوء تغذیه وجود تولید 80 درصد از مواد غذایی در جهان است. ما همچنین پیدا کردن که کار کودک به شکل بخشی از معادله است که باعث کاهش قیمت محصولات مانند کاکائو.
این می تواند تا حدی خطاب طریق سیاست های اجتماعی مانند درآمد نقل و انتقالات برای اطمینان از دسترسی به مواد غذایی برای گروه های آسیب پذیر و یا مدرسه سیاست های پشتیبانی شده توسط درآمد نقل و انتقالات به مبارزه علیه کار کودک. اما این سیاست ها باید محدودیت اگر آنها همراه با آگاهی بیشتر در بخشی از شهروندان و تغییر در رفتار خود را به عنوان مصرف کنندگان است. جایگزین برخی که ترکیب قوانین و پویایی بازار می تواند کمک به جلوگیری از برخی از این اثرات منفی و تغییر در ترجیحات مصرف کنندگان و همچنین اقتصادی و مواد غذایی سیاست.
در دهه های اخیر صدور گواهینامه سیستم های ثابت می تواند ابزار مفید. برخی از سیستم های خود را تقویت انسجام و در نظر گرفتن مواد غذایی و پایداری. برای مثال برخی از مواد غذایی فرقه یا نشانه های جغرافیایی شناسایی با محیط زیست و مسئول تولید مدل های, حتی زمانی که در یک بخش ممکن است تولید تحت ناعادلانه کار و شرایط اجتماعی.
ما نمی تواند باقی می ماند به عنوان کلفت شهود. ما باید این نوع از چالش است. در سطح بین المللی وجود دارد چند راهبری مکانیزم های مواد غذایی و امنیت جهانی با این دستور. روشن توان توسط کمیته جهانی امنیت غذایی (CFS) تنها پلت فرم سازمان ملل که در آن می گوید جامعه مدنی و بخش خصوصی شرکت کنند.
های غذایی و اثرات COVID-19 خواهد بود در آینده مورد بحث CFS جلسات که برگزار خواهد شد در ماه اکتبر. این می تواند یک فرصت خوب برای سهامداران چندگانه برای پیشرفت در پاسخ به این مشکلات از حقوق بشر رویکرد و چشم انداز.
tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de