بازار مواد غذایی در کارائیب سهام را از آسیب پذیری در طول COVID-19

کمک ویراستاران’ انتخاب, ویژه, مواد غذایی و کشاورزی, سرفصل های, امریکا لاتین و کارائیب, چند رسانه ای, پادکست, فقر & SDGs منطقه, دسته بندی TerraViva سازمان ملل متحد

جهانی coronavirus همه گیر شده کارائیب کاملا آگاه به آن نیاز بیشتر برای امنیت غذایی.

PORT OF SPAIN, مارس 21 سال 2020 (IPS) – این COVID-19 همه گیر شده است مطرح spectre از ناامنی غذایی به کشور و شهروندان از ترس بازگشت به شرایط که roiled بین المللی بازار مواد غذایی در طول سال 2008 بحران اقتصادی است.

هر چند بازار مواد غذایی باید در برابر شوک ناشی از COVID-19 کارائیب است که مجبور به گرفتن سهام از آسیب پذیری خود را. منطقه صرف 5 میلیارد دلار سالانه واردات مواد غذایی از خارج از منطقه به خوراک آن 44 میلیون نفر جمعیت و منطقه ای دولت به توافق برسند وجود دارد نیاز به نوآوری برای کاهش این وابستگی خارجی تامین مواد غذایی. دولت صحبت شده است برای سال ها مورد استفاده از تجارت الکترونیکی برای حمایت از این منطقه در بخش کشاورزی است.

با توجه به مواد غذایی و پایداری شاخص های ایجاد شده توسط شرکت Barilla مرکز مواد غذایی و تغذیه و واحد اطلاعات اقتصادی (EIU), “دولت نیز باید همکاری میان خود” برای جلوگیری از تکرار بحران غذا در سال 2008 بحران اقتصادی است.

در این صداها از جنوب جهانی, پادکست, IPS کارائیب خبرنگار جواهر فریزر می آموزد و از سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد چگونه جهانی همه گیر ممکن است در عین حال تغییر منطقه تمرکز در چگونگی آن می پردازد ناامنی غذایی در حالی که تجارت الکترونیکی خرده فروش مواد غذایی به او می گوید چگونه کارائیب می توانید استفاده بهتر از تکنولوژی برای خوراک خود را.

tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de