نوآوری ضروری است – برای سیستم های غذایی پایدار

, کمک, مسلح, درگیری, تغییر آب و هوا, اقتصاد و تجارت, مواد غذایی و کشاورزی, مواد غذایی, توسعه پایدار, جهانی, عناوین, سلامت, شرایط اضطراری انسانی عدالتی و فقر & SDGs پایداری TerraViva سازمان ملل متحد

نظر

زولتان Kálmán است نماینده دائم مجارستان به رم مبتنی بر سازمان ملل متحد (فائو IFAD, WFP). او رئیس جمهور WFP هیئت اجرایی در سال 2018 است.

رم, مارس 26 سال 2020 (IPS) – گرسنگی و ناامنی غذایی در ادامه به افزایش است. رسمی 2019 آمار مراجعه به 821 میلیون نفر از گرسنگی رنج می برند در سراسر جهان است. با توجه به تازگی راه اندازی گزارش های جهانی غذا در بحران وجود دارد بیشتر از 135 میلیون نفر در مواجه با بحران در سطوح گرسنگی یا بدتر. WFP تخمین می زند که با توجه به اثرات COVID19 اضافی 130 میلیون نفر را می تواند تحت فشار قرار دادند به آستانه گرسنگی تا پایان سال 2020 است. این به این معنی یک افزایش در مجموع 265 میلیون نفر است. اگر وجود خواهد داشت هیچ مناسب و فوری اقدامات “ما می تواند رو به چند قحطی از کتاب مقدس نسبت در کوتاه چند ماه“گفت: David Beasley, WFP, مدیر اجرایی, خطاب به شورای امنیت سازمان ملل متحد در تاریخ 21 مارس.

مهم ترین رانندگان درگیری افراط و آب و هوا و شوک های اقتصادی و همه به طور مستقیم به فقر و نابرابری. این هشدار دهنده وضعیت وخیم تر شده است و به شدت به هم پیوسته با شیوه های ناپایدار در بخش کشاورزی. استفاده از زمین/پوشش تغییر, آلودگی محیط زیست, تغییر آب و هوا مهم است رانندگان از دست رفتن تنوع زیستی و تخریب خاک. مواد غذایی تلفات و ضایعات رژیم غذایی-بهداشتی مرتبط با اثرات بیشتر ناخواسته عواقب غیر قابل تحمل های غذایی.

انتقال به توسعه پایدار در سیستم های غذایی می تواند یک پاسخ مناسب به این چالش است. دستیابی به اهداف توسعه پایدار از جمله به صفر رساندن گرسنگی هدف این است که هنوز هم ممکن است اما این امر نیاز فوری و هماهنگ تلاش. وجود اجماع رو به رشد است که گذار به توسعه پایدار در سیستم های غذایی ضروری است و نیاز به خلاقیت و نوآوری.

انتقال باید با پایداری ارزیابی زمان های غذایی از جمله ابعاد اقتصادی پایداری. در این راستا ما باید به یاد داشته باشید که کارآیی اقتصادی است که عمدتا با سیاست مشوق. دولت ها در سراسر جهان صرف حدود 700 میلیارد تومان (OECD چشم انداز اقتصادی 2019) هر سال در مزرعه پشتیبانی, کمک به سودآوری های غذایی و کشاورزی روش استفاده شود. به عنوان یک نتیجه در بسیاری از کشورهای جهان ناپایدار ورودی فشرده صنعتی کشاورزی کشت خالص سود آور تبدیل شده. این علم می تواند نشان دهد که با یک وارد زمین بازی پایدار روش ها و شیوه های امر می تواند از لحاظ اقتصادی قابل دوام و رقابتی جایگزین. این می شود حتی واضح تر اگر ما درخواست “هزینه های واقعی حسابداری” اصل و درونی همه مثبت و منفی زیست محیطی و اجتماعی اثرات جانبی. برای معکوس کردن روند منفی و به تولید مواد غذایی بیشتر و پایدار و مناسب و مبتنی بر شواهد سیاست مشوق های لازم برای ترویج و حمایت پایدار و راه حل های نوآورانه.

در کشاورزی “نوآوری ضروری است” اما آن را نمی باید در نظر گرفته شود به عنوان یک هدف خود را. نوآوری باید به جای خدمت به عنوان وسیله ای برای رسیدن به اهداف مشترک ما: برای از بین بردن فقر و گرسنگی و پاسخ به چالش های ذکر شده در بالا. ما باید اطمینان حاصل شود که خلاقیت و نوآوری در دسترس هستند در دسترس و مقرون به صرفه نیز در دور افتاده ترین مناطق برای فقیرترین فقرا. در کشورهای کمتر توسعه یافته در اولویت قرار داده می شود باید به کسانی که نوآوری است که با تمرکز بر نیازهای اساسی. در هر راه نوآوری باید فراگیر شود و به دنبال رویکرد مشارکتی. اولویت های ملی باید مورد احترام و طرح های توسعه باید شفافی هم با جوامع محلی به منظور بهبود معیشت آنها از جمله از طریق جایگزین مزرعه – و non-farm employment opportunities (در پردازش مواد غذایی, خدمات, غیره). پایدار روش های نوآورانه مانند کشاورزی اکولوژیک (اگرواکولوژی) در حال فراگیر تکیه بر دانش سنتی و اعمال پیشرفته ترین هدف علم و اکثر تا به روز نوآوری و فن آوری. جهان مهم کشاورزی میراث سیستم (GIAHS) است شواهدی از امکان سنجی و سودمندی سنتی ترکیب دانش و نوآوری است. هوش مصنوعی (AI) دیجیتال شدن دستگاه, دقت, کشاورزی, هواپیماهای بدون سرنشین, ماهواره, تلفن های هوشمند و بسیاری از نوآوری های دیگر می تواند حمایت از کشاورزی اکولوژیک (اگرواکولوژی) و باید نقش مهمی را در بهینه سازی زنجیره های غذایی, مدیریت منابع آب و مبارزه با آفات و بیماری های مقابله با بیابان ملخ قیام نظارت بر جنگل ها و افزایش آمادگی کشاورزان در هنگام بلایای اعتصاب و غیره. در مورد هوش مصنوعی آن است که مینماید که فائو مدیر کل Qu Dongyu به تازگی گرفته شده یک گام مهم با امضای رم تماس برای AI اخلاقبا تاکید بر نیاز به “حداقل رساندن فن آوری های جدید را از خطرات در حالی که بهره برداری از آن منافع بالقوه“.

خلاقیت و نوآوری با توجه به گذشته و حال غالب عمل شده اند با تمرکز بر چگونه برای تولید بیشتر چگونه برای به دست آوردن بازده بالاتر, چگونه برای افزایش بهره وری ، اینها همه مهم است اما ما باید به یاد داشته باشید که ما در حال حاضر تولید مواد غذایی به اندازه کافی برای تمام جهان. بیش از یک سوم از مواد غذایی تولید شده از دست داده است و یا به هدر رفته, تحریک غیر ضروری (و قابل اجتناب) اثرات زیست محیطی تولید مواد غذایی.

خروج از گذشته نوآوری باید تمرکز بر روی مشکلات واقعی و ارائه راه حل برای چالش های فعلی حفظ تنوع زیستی بازگرداندن حاصلخیزی خاک کاهش آلودگی نوسازی زیرساخت های روستایی و کاهش شکاف دیجیتال حفظ و ایجاد مشاغل روستایی و بهبود آموزش و پرورش کاهش مواد غذایی تلفات و ضایعات ، همه داشتن نقش اساسی در دستیابی به اهداف اساسی: از بین بردن فقر و گرسنگی است.

خلاقیت و نوآوری از جمله بیوتکنولوژی روش باید پایدار شود. اکثریت بزرگ به طور گسترده پذیرفته شده و اعمال روش بیوتکنولوژی (تخمیر پنیر و غیره.) در نظر گرفته شده مناسب از نظر پایداری در حالی که برخی دیگر (مانند اصلاح ژنتیکی – GM) در حال ستیز. علاوه بر سلامت انسان, نگرانی های مرتبط با محصولات GM, از ناخواسته اثرات کشت خالص کشت در خاک و تنوع زیستی و بذر و دیگر ورودی عرضه وابستگی برای کشاورزان به خصوص خرده پا خانواده کشاورزان توجیه زیر احتیاطی اصل. در این راستا مستقل و بی طرف تحقیقات علمی باید به کمک همه کشورها و همه کشاورزان به درک خطرات بالقوه و مزایای محصولات GM. وجود دارد هیچ “یکی از اندازه متناسب با تمام” راه حل لذا کشاورزان باید در یک موقعیت برای گرفتن یک تصمیم آگاهانه و را انتخاب کنید به آنها را تولید می کند یا نه. در حالی که ارائه مشاوره سیاست به کشورهای فائوبه عنوان یک دانش مبتنی بر سازمان ملل متحد ویژگی های آژانس باید همچنان به دنبال این رویکرد و نه تبلیغ و نه صحبت در برابر تولید محصولات GM. برای حفظ اعتبار و استقلال FAO باید به ادامه تولید و انتشار خنثی شواهد علمی در این مجموعه و موضوع بحث انگیز است.

پایدار نوآوری مانند کشاورزی اکولوژیک (اگرواکولوژی) می تواند کمک به زنده ماندن اقتصادی ارائه راه حل های مناسب برای بسیاری از چالش های زیست محیطی و اجتماعی را شامل پرداختن روستایی اشتغال و امرار معاش. این مربوط است به خصوص در جایی که در برخی از کشورها 60-80 ٪ از جمعیت در مناطق روستایی و معیشت آنها مبتنی بر کشاورزی است.

این مهم است که توجه داشته باشید, اما, که کشورهای توسعه یافته نیز نیاز به تبدیل مواد غذایی سیستم های ساخت آنها را بیشتر پایدار و استفاده پایدار نوآوری. در این راستا قابل توجه است که کمیسیون اروپا پیشنهاد کرده است نوآورانه مزرعه تا چنگال استراتژی به صورت عادلانه و سالم و سازگار با محیط زیست سیستم غذایی و اتحادیه اروپا تنوع زیستی استراتژی به طبیعت را به زندگی ما حفظ و احیای اکوسیستم و تنوع زیستی. دو استراتژی در قلب اروپا سبز معامله و “متقابلا تقویت گرد هم آوردن طبیعت, کشاورزان, کسب و کار و مصرف کنندگان به طور مشترک کار به سمت رقابتی پایدار آینده“.

tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im