محتوای مقاله
مراقب باشید از کباب کردن اشکالات
COVID-19 نوید برخی از خبر خوب برای این روز استقلال. ما نمی خواهد در مواجهه با ترافیک سنگین. و کمبود گوشت ما را حفظ خواهد کرد, هوای آزاد, کوره امن است.
مردمی که گریل همبرگر و هات داگ صورت یک انتخاب است. ایالات متحده گوشت و مرغ Hotline توصیه کباب در درجه حرارت بالا برای جلوگیری از مسمومیت غذایی توسط E. coli و سالمونلا باکتری است. اما موسسه ملی سرطان هشدار می دهد که درجه حرارت بالا کباب از گوشت های فرآوری شده تولید سرطان زا ترکیبات.
خوشبختانه ما دیگر نیاز به انتخاب بین مسمومیت غذایی و سرطان است.
یک دسته از مشاغل آمریکا مواد غذایی را ملاقات کرده اید این چالش در توسعه غنی انواع, مناسب, سالم, خوشمزه گیاهی گیاهی برگر گیاهی سگ و سویا, کتلت. این محصولات نمی بندرگاه اشکالات تند و زننده و یا سرطان زا ترکیبات. آنها از دست رفته کلسترول و چربی های اشباع شده و مواد مخدر و هورمون ها و آفت کش ها از حیوانات خود را مبتنی بر جایگزین. و آنها در حال انتظار برای ما در مواد غذایی منجمد بخش مورد علاقه ما سوپر مارکت همراه با مهره-بر اساس بستنی و سایر لبنیات-رایگان دسر.
tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
مقالات مشابه
- چه آیا میخواهید لباس بچگانه برای تبدیل شدن چیست؟
- مراقبت از کارگران را تهدید می کند کار اقدام مگر اینکه شرایط بهبود
- Covid-19 و اثرات آن در کار خلع سلاح
- چگونه جنگل زدایی کمک می کند تا ویروس مرگبار پرش از حیوانات به انسان
- ایمنا خبرگزاری شهری ایران
- COVID-19 است Sask سازمان های جامعه از دست رفته داوطلبان ارشد
- بررسی شایعاتی که در مورد مشاوره سئو وجود دارد
- تحلیل عملکرد پیستون تراکمی xu7 در موتورهای دیزل
- توصیه رایگان در اسباب بازی
- بهترین مرکز تعمیر لوازم خانگی جنرال الکتریک در تهران