آموزش کار با فلزیاب پالسی کامل ترین راهنمای کار با فلزیاب پالسی

بهترین فرکانس برای فلزیاب پالسی: راهنمای جامع برای انتخاب و تنظیم اهورا فلزیاب 09124140052

این فرآیند معمولاً در هنگام تنظیم بالانس زمین بر روی دستگاه انجام می‌شود تا دستگاه قادر به شناسایی و تصحیح اثرات مغناطیسی خاک باشد. توجه داشته باشید که روش دقیق بالانس ممکن است بسته به مدل و برند دستگاه کمی متفاوت باشد. بنابراین، همیشه دفترچه راهنمای کاربر را برای دستورالعمل های خاص دستگاه خود مطالعه کنید.

سیستم‌ های فرکانسی از میدان مغناطیسی متناوب (AC) با یک یا چند فرکانس استفاده کرده و تغییرات در دامنه و فاز سیگنال دریافتی ناشی از حضور فلزات را اندازه‌ گیری می‌ کنند. در شرکت فلزیاب شهر سعی شده است بهترین دستگاه‌های موجود در بازار‌های بین المللی برای شما انتخاب شود . زمانی که اجسام فلزی در اطراف میدان مغناطیسی سیم پیچ هستند پالس یک میدان مغناطیسی مخالف در آنها ایجاد می کند. در فلزیاب هایی که دارای سیستم پالسی هستند هر پالس یک میدان مغناطیسی دارد و هنگام خاموش شدن پالس ، این میدان مغناطیسی از بین می رود. سیم‌پیچ گیرنده وظیفه تشخیص میدان‌های مغناطیسی تولید شده توسط جریان‌های گردابی در فلزات را بر عهده دارد. عبارت “ادامه پمپ کردن” در زمینه بالانس کردن ، به حرکت دادن کویل جستجو به سمت بالا و پایین به صورت منظم و یکنواخت اشاره دارد.

طلایاب و گنج یاب های وی ال اف (Very Low Frequency) به گونه‌ای طراحی شده‌اند که از فرکانس‌های پایین برای شناسایی فلزات استفاده می‌کنند. این دستگاه‌ها معمولاً برای شناسایی فلزات کوچک و دقیق‌تر مناسب هستند و می‌توانند در شرایط مختلف خاک به خوبی عمل کنند. فلزیاب‌های پالسی در فرکانس‌های پایین، معمولاً بین ۵۰ تا ۲۰۰ هرتز کار می‌کنند که این فرکانس‌ها به کاهش تداخل با مواد معدنی خاک کمک می‌کند.

فلزیاب پالسی یکی از انواع دستگاه های فلزیاب است که پس از فلزیاب های VLF بیشترین تیراژ تولید را در مارکت جهانی دارند. دستگاه‌ های پالسی به دلیل ساختار ساده‌ تری که دارند نسبت به برخی دستگاه‌ های دیگر، از نظر مقاومت، قابل اعتمادی و سهولت در تعمیر و نگهداری برتری دارند. با درک اصول کار فلزیاب پالسی و آشنایی با نقاط قوت و ضعف آن، می‌توانید بهترین استفاده را از این فناوری برای نیازهای کاوشی خود داشته باشید. برخی از دستگاه های پالسی حرفه‌ ای قادرند تا عمق ۱۰ الی ۱۲ متر فلزات را تشخیص دهند. همچنین، برای مثال، یک دستگاه pi می‌ تواند یک سکه را تا عمق ۳۰ سانتی‌ متری و قطعات بزرگ‌ تر را در بیش از یک متر کشف کند. فرآیند پمپ کردن به دستگاه کمک می‌کند تا مواد معدنی موجود در خاک را درک کند و خود را با آن تطبیق دهد، که در نتیجه اجازه می‌دهد تا سیستم بدون تداخل ناخواسته عمل کند.

این دستگاه‌ها با نفوذ عمیق در زمین‌های معدنی و قابلیت تشخیص اشیاء در اعماق بیشتر، دنیای جدیدی از کشفیات را پیش روی ما قرار می‌دهند. با این حال، برای استفاده بهینه از این دستگاه‌ها، شناخت دقیق ویژگی‌ها و نحوه کارکرد آن‌ها، همراه با رعایت قوانین و مقررات مربوط به کاوش‌های باستان‌شناسی، ضروری است. امیدوارم این اطلاعات به شما در انتخاب و استفاده از فلزیاب پالسی مناسب کمک کرده باشد. فلزیاب‌های پالسی با استفاده از تکنولوژی القای الکترومغناطیسی، ابزاری قدرتمند برای کاوش فلزات در شرایط سخت محیطی هستند.

شما باید اطمینان حاصل کنید که فلزیاب القایی پالسی که انتخاب می‌کنید دارای ویژگی تشخیصی است که به شما امکان جستجو در شرایط خاص را می‌دهد. قبل از خرید یک فلزیاب PI، باید در نظر بگیرید که چه نوع کاوشی را انجام خواهید داد. در برخی مدل‌ها، تشخیص بین اهداف آهنی و غیر آهنی نیز امکان‌پذیر خواهد بود. برخی مدل‌ها بسیار ساده هستند، در حالی که برخی دیگر بسیار پیچیده هستند و به دانش و تجربه بیشتری از طرف شما نیاز دارند. شما احتمالاً ساعت‌های زیادی را به طور مرتب در خارج از منزل با تجهیزات خود سپری خواهید کرد.

این قابلیت به‌ویژه در مناطقی که احتمال وجود فلزات زیادی وجود دارد، بسیار مفید است و به شما کمک می‌کند تا زمان و انرژی خود را برای کشف فلزات با ارزش به‌کار ببرید. فلزیاب‌های پالسی تصویری به‌عنوان یکی از پیشرفته‌ترین مدل‌های فلزیاب، امکان نمایش تصویری از زیرزمین و فلزات مدفون را فراهم می‌کنند. این فلزیاب پالسی تصویری با استفاده از سنسورهای پیشرفته و نرم‌افزارهای تحلیل داده، تصویر تقریبی از مکان فلز را به کاوشگر ارائه می‌دهد. این تکنولوژی به‌ویژه برای کاوشگران حرفه‌ای که به دنبال دقت بیشتر و تحلیل دقیق‌تری از زیرزمین هستند، بسیار مفید است.

اگر دستگاه شما نمایشگر عمق دارد باید در این حالت عمق را کمتر نشان میدهد . به گفته کارشناسان بهتر است از فاصله 10 متری هدف اقدام به بالانس دستگاه کنید . در برخی شرایط، مانند خاک های معدنی، ممکن است نیاز باشد حساسیت را کاهش دهید تا از سیگنال های کاذب جلوگیری کنید. هر تغییر در تن صدا یا شدت آن می تواند نشان دهنده وجود یک شیء فلزی باشد. به صورت کلی برای نفوذ در سنگ و صخره و ساروج و یا خاک سفت از فرکانس پایین استفاده کنید و لوپ دستگاه را نیز آهسته تر حرکت دهید.

زمانی که دستگاه از روی شئ فلزی عبور می کند مولد صوتی که در خروجی القای فلزیاب نصب شده دچار تغییر صدا می شود و دستگاه با این هشدار نشان می دهد که به جسم فلزی بر خورده است. سیستم تقویت کننده فلزیاب با تقویت این پالس ها آنها را به جریان مستقیم تبدیل می کند. پالس هایی که با ارسال و برخورد به اجسام فلزی تولید می شوند بسیار ضعیف بوده . قدرت تفکیک بالایی ندارند و به راحتی قادر نیستند فلزات اهنی را از غیر آهن جدا کنند . امواجی را که اصطلاحا به آن پالس گفته میشود  را به حالت پالسی به زمین ارسال می کنند . بله، بسیاری از فلزیاب‌ها از نوع قابل حمل هستند و شما می‌توانید آنها را به راحتی برداشت کنید و در سفرها و ماجراجویی‌های خود استفاده کنید.


فلزیاب جی پی
فلزیاب جیبی
فلزیاب جی پی ایکس ۵۰۰۰
فلزیاب جی دی ایکس ۸۰۰۰
فلزیاب جی پی ایکس 5000
فلزیاب جی پی ار چیست
فلزیاب جبرا
فلزیاب چگونه کار میکند
فلزیاب چنس
فلزیاب چیست