فیلم سینمایی غریب 2022-08-27

نقد و بررسی فیلم غریب مووی مگ

البته این فیلم نسبت به بسیاری از فیلم‌های موزیکال دیگر، موسیقی را به شکلی ملایم به‌کار برده‌است. درواقع در این فیلم شما کمتر شاهد قطعات موسیقی طولانی و خسته‌کننده خواهیدبود. اما در عوض تکیه‌کلام‌های کوتاهی که به صورت آوازی توسط بازیگران اجرا می‌شود در فیلم، فراوان است و این به‌هیچ‌وجه زننده نیست. همانطور که می‌دانید آریانا گرانده خواننده معروفی است، که تعداد قابل‌توجهی از بزرگان موسیقی او را موردتحسین قرار داده‌اند. در این فیلم این خواننده جوان و زیبا تمام توان خود را برای خواندن آهنگ‌هایی که بنا به گزارش‌ها آوازشان به صورت زنده در صحنه فیلمبرداری ضبط شده‌است، به کار می‌بندد. البته گرانده علاوه‌بر صدا و آواز شندینی‌اش، بسیار روان و دلچسب بازی می‌کند.

این فیلم دومین تجربه محمدحسین لطیفی در سینمای مقاومت و دفاع مقدس پس از «روز سوم» است. او سال ۸۵ برای این فیلم، سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فجر را بدست آورد. نوید محمدزاده (زاده ۱۷ فروردین ۱۳۶۵) بازیگر توانمند ایرانی است که با بازی در فیلم‌هایی چون مهم و مدرن ایرانی شناخته شده است. وی برای نقش‌آفرینی در این فیلم‌ها موفق به دریافت چندین جایزه از جمله سیمرغ بلورین جشنواره فجر شد.

الفابا و گلیندا با یکدیگر صمیمی می‌شوند و یک ارتباط واقعی بین آنها شکل می‌گیرد. با پیشروی داستان، روایت فرعی مربوط به حیوانات سخنگو پدیدار می‌شود. حیواناتی که به تدریج توانایی صحبت کردن به زبان آدمیزاد را از دست می‌دهند. پیتر دینکلیج صدای دکتر دیلاموند، پروفسوری که بز هم است را بازسازی می‌کند. در روند داستان شخصیت‌های شرور سعی می‌کنند صدای حیوانات را از بین برده و آنها را اسیر کنند.

تدوین و کارگردانی که باعث شده اثر بیش از آن که مناسب صفحه بزرگ سینما باشد، متمایل به قاب تلویزیون باشد. اما این ایفای نقش او در سریال محبوب پس از باران و کاراکتر فرخ گلاب دره ای بود که این بازیگر را مطرح کرد. این هنرپیشه همیشه نقش‌های خود را به نحو احسن بازی کرده و جز بازیگران اصلی غریب محسوب می‌شود. پیمان معادی یکی از بازیگران مطرح سینمای ایران است که با حضور در فیلم‌های متعدد، جایگاه ویژه‌ای در سینما پیدا کرده است. او با ایفای نقش‌های متفاوت و حضور در پروژه‌های بین‌المللی شناخته می‌شود. اصغر فرهادی یکی از برجسته‌ترین کارگردانان سینمای ایران است که به دلیل داستان‌پردازی‌های پیچیده و شخصیت‌سازی‌های عمیق شناخته می‌شود.

الفابا کسی است که از طرد شدن و اندوه به عشق، سختگیری و در نهایت خشم می‌رسد. به همین دلیل است که با اینکه الفابا شخصیت منفور فیلم محسوب می‌شود که قرار نیست کسی برایش سوگواری کند، مخاطب به‌خوبی او را در قلب خود راه می‌دهد. حتی کار به جایی می‌رسد که با تمام شدن فیلم، هیچ‌کس دوست ندارد الفابا به جادوگر بدجنس غرب تبدیل شود. فیلم غریب یکی از جدیدترین فیلم‌های سینمای ایران است که در سال 1402 اکران شده و توانست توجه مخاطبان را به خود جلب کند. سال ۱۳۵۸ با آغاز شورش ۱۳۵۹–۱۳۵۷ کردها در ایران توسط احزاب کُرد تجزیه طلب از جمله کومله و دموکرات ، محمد بروجردی از طرف سید روح‌الله خمینی مأموریت می‌یابد تا به‌عنوان فرمانده سپاه کردستان وضعیت را به حالت عادی بازگرداند.

دانلود فیلم غریب با لینک مستقیم

پردیس پورعابدینی متولد ۲۲ فروردین ۱۳۷۹ در تهران، بازیگر تلویزیون و است، او دوره دیده کلاس‌های بازیگری می‌باشد که از تئاتر شروع کرد و با فیلم کوتاه جلوی دوربین رفت تا اینکه با سریال شبکه خانگی «آقازاده» به اوج شهرت رسید. بهرام بیضایی یکی از مهم‌ترین چهره‌های سینما و تئاتر ایران است که با سبک منحصربه‌فرد خود، مفاهیم اسطوره‌ای، تاریخی و اجتماعی را در آثارش به تصویر کشیده است. او علاوه بر کارگردانی، نمایشنامه‌نویس و پژوهشگری برجسته است که تأثیر زیادی بر هنر معاصر ایران گذاشته است. غیر از فیلم‌هایی که اسامی آن‌ها تا کنون مطرح شده است، قطعا آثار فوق‌العاده دیگری نیز در تاریخچه سینمای ایران وجود دارند.

شرور محصول سال 2024، اولین قسمت از یک اقتباس دو قسمتی است، که بخش دوم آن قرار است در نوامبر 2025 اکران شود. فیلم شرور فروش بالایی در گیشه داشته و بعضی از جنبه‌های آن، نظر مثبت منتقدان را به‌دست آورده‌است. یک نکته خاص درباره این فیلم بازی و آواز خواننده جوان آریانا گرانده است.

او با آثارش در زمینه درام‌های انسانی و اجتماعی توجه بسیاری را در سطح جهانی جلب کرده و موفق به کسب جوایز معتبر بین‌المللی شده است. رخشان بنی‌اعتماد از برجسته‌ترین کارگردانان زن سینمای ایران است که به دلیل پرداختن به مسائل اجتماعی، به‌ویژه مشکلات طبقه فرودست، شناخته می‌شود. آثار او ترکیبی از سینمای مستند و داستانی است و بسیاری از فیلم‌هایش مورد تحسین منتقدان قرار گرفته‌اند. فیلم گاو به کارگردانی داریوش مهرجویی و نویسندگی او و غلامحسین ساعدی در سال ۱۳۴۷ ساخته شد.

در فیلم سینمایی غریب بازیگرانی نظیر بابک حمیدیان، مهران احمدی، پردیس پورعابدینی، رحیم نوروزی، فرهاد قائمیان، جعفر دهقان، هژیرسام احمدی، حسام محمودی و سامیه لک نقش آفرینی کرده اند. فیلم غریب با حضور بازیگران برجسته ایرانی مانند بابک حمیدیان، محمد رسول صفری و رحیم نوروزی، داستانی جذاب و پر از اتفاقات مهیج را به تصویر می‌کشد. این فیلم، با بازیگری قوی و بازیهای درخشان، توانست نظر بخش‌های زیادی از منتقدان را جلب کند و در جشنواره‌های مختلف نیز مورد توجه قرار گرفت.

فرانک باوم و هم فیلم کلاسیکی به همین نام محصول سال 1939، منابع الهام اصلی این اثر هستند. فرانک باوم از نوشتن این کتاب، حمله به سیاست‌های اقتصادی آمریکا در اوایل قرن بوده‌است. به‌عبارت دیگر، تنش بین شرور و سرزمین خیالی از همیشه وجود داشته‌است. جهان بیش‌ازحد سوریال و عجیب است، و نمی‌توان آن را واقعی در نظر گرفت و حتما باید معنایی داشته‌باشد. شاید به همین دلیل است که کارگردان سعی نکرده‌است به فیلم خود هیچ رنگی از واقعیت یا وزن واقعی بدهد. حتی وقتی دوربین او در آسمان می‌چرخد، از رودخانه‌ها عبور می‌کند یا در دهکده‌ها حرکت می‌کند، همه‌چیز مانند صدای پس‌زمینه، دلپذیر و غیرواقعی به نظر می‌رسد.

فیلم‌های او اغلب به چالش‌های زنان در جامعه سنتی ایران می‌پردازند و گاهی با حواشی و ممنوعیت‌هایی همراه بوده‌اند. داستان این فیلم درباره یک زوج جوان است که به دلیل نشست زمین مجبور می‌شوند به خانه‌ای جدید منتقل شوند. این خانه پیش از آن توسط زنی بدکاره به نام آهو اشغال شده بود و این تغییر مکان باعث بروز مشکلات و بحرانی غیرقابل کنترل در زندگی آن‌ها می‌شود. فیلم به دلیل بازی‌های برجسته شهاب حسینی و ترانه علیدوستی و کارگردانی فرهادی، موفق به کسب جوایز زیادی از جمله جایزه بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان در اسکار ۲۰۱۷ شد. این فیلم داستان زندگی شهید بروجردی در سال های ابتدایی انقلاب در یک ماموریت به منطقه کردستان را روایت می کند. کتاب «محمد مسیح کردستان» بسیار مفصل است و زندگی شهید بروجردی را از زمان تولد تا شهادت توصیف می‌کند.

فیلم عالی و موفقی بود با بازی خوب بازیگران که هر کدام در نقش خود درخشیدند حتی پسر نوجوانی که بدون دیالوگ مفاهیم بسیاری را منتقل کرد. طبیعتا دارای نقاط ضعفی هم هست مثل اینکه فلش بک ابتدای فیلم اصلا کمکی به فیلم نکرد و در شروع بسیار کشدار شده بود. البته در مقایسه با فیلم موقعیت مهدی هنوز راه دارد تا به آن اثر بی بدیل برسد. در مجموع بیش از 17 نفر در تولید فیلم غریب نقش داشته‌اند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.

با این‌حال، آریانا گرانده به‌عنوان خواننده دامنه آوازی بسیار گسترده‌ای دارد و از آخرین نت آن در اینجا استفاده می‌کند. هر بار پرت کردن دنباله موهای صاف او، بیننده را به خنده می‌اندازد و او از این حرکات زیاد دارد. در ادامه فیلم به گذشته برمی‌گردیم و زمانی که، الفابا با رنگ سبز و چهره‌ای متمایز به دنیا می‌آید. پدر و مادر او از دیدن این نوزاد عجیب شوکه می‌شوند و همین ظاهر متفاوت که کلیدواژه اصلی داستان و فیلم است، او را به کودکی منزوی و آسیب‌دیده تبدیل می‌کند. در ادامه نشان داده می‌شود که، هم الفابا و هم گلیندا تازه وارد دانشگاه شیز شده‌اند.

بازی‌های او از عمق احساس و قدرت بی‌نظیری برخوردار است که همچنان در ذهن مخاطبان باقی مانده‌اند. پرویز پرستویی یکی از برجسته‌ترین و شناخته‌شده‌ترین بازیگران سینمای ایران است که با توانایی‌های بی‌نظیر خود در ایفای نقش‌های متفاوت، به یکی از نمادهای بازیگری در ایران تبدیل شده است. او در طی سال‌ها جوایز بسیاری را به دست آورده و تاثیر زیادی در سینمای کشور گذاشته است. هدیه تهرانی یکی از بازیگران مشهور و محبوب سینمای ایران است که با حضور در فیلم‌های متعدد، به عنوان یکی از بهترین بازیگران نسل خود شناخته می‌شود. او با توانمندی در ایفای نقش‌های متنوع و چهره‌ای ماندگار در سینما، جایگاهی ویژه در دل مخاطبان دارد. فیلم جدایی نادر از سیمین ساخته اصغر فرهادی، یک درام ایرانی است که در سال 2011 (1389) منتشر شد.

داستان فیلم غریب

متوسط سن بازیگران غریب براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 48 سال است که نشان می‌دهد بازیگران غریب عمدتا از میانسالان هستند. حامد عنقا که پیش از این تجربه تهیه‌کنندگی سریال آقازاده با سرمایه سازمان اوج را داشته است این بار به سراغ تهیه‌کنندگی اثری رفته است که بخشی از خاطرات دفاع مقدس را در قالب زندگی شهید بروجردی به تصویر می‌کشد. بابک حمیدیان پس از فیلم «روز بلوا» محصول سال ۹۸ و پس از ۲ سال غیبت در سینما، جلوی دوربین «غریب» رفته و نقش شهید بروجردی را ایفا کرده است. این بازیگر که چهره گریم‌پذیری دارد و تا به حال در نقش‌های مختلف با گریم‌های گوناگون دیده شده، در فیلم جدید لطیفی نیز با چهره جدیدی ظاهر شده است. فیلم غریب محصول ایران در سال 1401 است که توسط محمدحسین لطیفی کارگردانی شده. از بازیگرانی که در این فیلم بیوگرافی و درام به ایفای نقش پرداخته‌اند می‌توان بابک حمیدیان، پردیس پورعابدینی، رحیم نوروزی، حسام محمودی، مهران احمدی، فرهاد قائمیان و هژیرسام احمدی را نام برد.

رئیس جمهور برتر تاریخ سینما !

غیر از بازیگران عوامل دیگری هم به بار دراماتیک فیلم کمک کرده و احساسات مخاطب را برمی‌انگیزانند. بسیاری از قطعه‌های موسیقی هم در طول فیلمبرداری به صورت زنده اجرا شده‌اند و این به بازیگران اجازه داده‌است، تا اجرای طبیعی، احساسی و خارق‌العاده‌ای داشته‌باشند. درحقیقت برای یک فیلم موزیکال که بر اساس داستان جادوگر شهر از ساخته شده‌است، این فیلم احساسات زیادی را به جریان می‌اندازد. در مرداد ۱۴۰۱، سازمان سینمایی مجوز ساخت فیلم «غریب» را به تهیه‌کنندگی حامد عنقا و سازمان اوج صادر کرد.

‌کار آقای احمدی در سینما نیز با فیلم دعوت به شام و سال 1379 آغاز شد. مهران احمدی آنطور که باید در سال‌های اولیه بازیگری خود دیده نشد تا اینکه با چند کاراکتر تلویزیونی در ذهن مخاطب ماندگار شد. او در سال 1392 در کاراکتر منفی و نیمه طنز شکیب سریال آوای باران به موفقیت رسید و با ایفای نقش بهبود فریبا در پایتخت 3 پتانسیل بازیگری خود را نشان داد.

نقش‌های مختلفی که بازیگران در این فیلم داشتند، نشان از توانایی و استعداد آن‌ها در بازیگری بوده و به خوبی به تصویر کشیدن شخصیت‌های مختلف فیلم کمک کرده است. فیلم سینمایی غریب به کارگردانی محمدحسین لطیفی ساخته شده که از کارگردان های شاخص سینما و تلویزیون محسوب می‌شود. او پیش از این یک اثر پرفروش و محبوب دیگر در ژانر دفاع مقدس ساخته بود که “روز سوم” نام داشت و از بهترین فیلم‌های دهه هشتاد ایرانی به حساب می‌آمد. درست است که کارگردان در این فیلم، یکی از موزیکال‌های بزرگ زمان ما را ساخته‌است، که یک سفر خیال‌انگیز به سرزمینی رویایی است، اما گاهی خودش هم فراموش می‌کند که در چه دنیایی زندگی می‌کند.

لینک های پخش فیلم غریب 1401 در صفحه فیلم های جدید سینما خانگی منتشر شد. محمد حسین لطیفی با فیلم بد روز سوم وبرنده شدن سه سیمرغ رسید به فیلم بدتر غریب با برنده شدن پنج سیمرغ.برادری تو ثابت کنی اجر و پاداشت محفوظه. جایزه ویژه هیئت داوران در بخش مقاومت بین‌الملل و بهترین فیلم از نگاه ملی نیز به غریب تعلق گرفت. پردیس پور عابدینی در یکی از اجرا‌های تئاتر نسیم ادبی، توسط بهرنگ توفیقی که یک شب به دیدن تئاتر آمده، بود، دیده شد و یک ماه بعد برای بازی در فیلم آقازاده دعوت شد. در این بخش به سراغ هنرپیشه‌های این فیلم می‌رویم و آنها را به شما معرفی می‌کنیم.

دانلود فیلم و سریال

اینبار پس از همکاری در شبکه نمایش خانگی و ساخت مجموعه های متعدد تلویزیونی به سراغ سینما آمده اند. آنها پیش از این نیز در سال 1390 سریال های مطرحی همچون قلب یخی را نیز با همکاری یکدیگر در شبکه نمایش خانگی تولید نموده اند که همانند فیلم غریب، حامد عنقا نویسندگی و محمد حسین لطیفی کارگردانی آن را نیز بر عهده داشته است. این دو در صدا و سیما ایران نیز سریال های مطرح و متعددی را به تولید رسانده اند که از مهمترین آنها می شود به تنهایی لیلا و و نردبام آسمان نیز اشاره کرد.

در خلاصه داستان فیلم غریب آمده است که این فیلم روایتگر وقایع کردستان در سال های ۵۸ و ۵۹ است و دورانی که شهید محمد بروجردی به آن منطقه اعزام شده و کم کم لقب مسیح کردستان را می‌گیرد. این فیلم به بخشی از زندگی محمد بروجردی و شیوه فرماندهی او در کردستان پرداخته‌است. این گفته معروف که آنجا که سخن از گفتن بازمی‌ماند، موسیقی آغاز می‌شود؛ در فیلم موزیکال شرور کاملا مشهود است. اگر از طرفداران بزرگ موسیقی و فیلم‌های موزیکال هستید، بدون‌شک از تماشای شرور لذت بیشتری خواهیدبرد.

بازیگر برتر تاریخ سینمای ایران

فیلم غریب در بخش سودای سیمرغ در چهل و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر حضور دارد و از آثار دفاع مقدس مورد انتظار سال آینده خواهد بود. فیلم غریب” یک فیلم ایرانی است که به کارگردانی محمدحسین لطیفی و نویسندگی و تهیه‌کنندگی حامد عنقا در سال ۱۴۰۱ به نمایش درآمد. این فیلم داستان محمد بروجردی را روایت می‌کند که نقش او توسط بابک حمیدیان بازی شده است. فیلم غریب در ژانر درام و زندگی نامه، به کارگردانی محمدحسین لطیفی و به نویسندگی و تهیه‌کنندگی حامد عنقا محصول سال 1401 ایران است.

این در بحث تولید تا حدودی مزیت است، اما وقتی به مخاطب می‌رسد، می‌تواند خسته‌کننده باشد. همچنین جمعیت از اساس توده‌ای خالی از احمق‌ها هستند، که به‌راحتی تحریک می‌شوند و نسبت به یک بحران متزلزل هستند. در همین حال، ما همچنان منتظر هستیم تا شخصیت‌های اصلی ظرافتی از احساسات را به‌نمایش بگذارند، چیزی ظریف و انسانی، چیزی که ما را وادار کند فراتر از جایگاه آنها به عنوان نماد، فکر کنیم. در بخش انتهایی فیلم که قرار است الفابا وردهای جادویی را بخواند و چالشی که با جادوگر شهر از و مادام دارد، روایت کمی خسته‌کننده می‌شود. در اینجا مخاطب انتظار دارد که روند داستان تغییر بزرگی داشته و اتفاقی هیجان‌انگیز را نشان دهد، اما درحقیقت هیچ اتفاق مهیجی نمی‌افتد. درواقع فیلم شرور همان‌اندازه که می‌تواند در بعضی جنبه‌ها و بخش‌هایش مخاطب را جذب خود کند، در بعضی از قسمت‌ها شما را پس می‌زند و این اشکال بزرگ فیلم است.

دانلود رایگان فیلم ایرانی رادی

این فیلم احتمالاً با موضوعاتی اجتماعی یا فرهنگی مواجه بوده و توانسته است با استفاده از هنر و تکنیک‌های سینمایی، پیام‌های مهمی را به مخاطبان منتقل کند. این موفقیت از جانب تهیه‌کنندگان و تیم ساخت فیلم نشان از تلاش و توانایی آن‌ها در ارائه یک اثر هنری برجسته دارد. او از سال 1382 و با فیلم مزرعه پدری وارد سینمای ایران شد و سال بعد در سریال روشنایی های شهر ایفای نقش داشت.

یعنی طرفداران باید تقریبا یک سال تا تماشای فیلم پایانی صبر کنند. درحقیقت فیلم فاصله زیادی با یک اثر اقتباسی موفق دارد، هرچند به‌هیچ‌عنوان نمی‌توان از نقاط قوت آن چشم پوشید. با این وجود وقتی شما به‌عنوان فیلمساز به سراغ برداشت از اثری می‌روید که در فرهنگ عام جایگاه ویژه‌ای دارد، باید تمام توان خود را به‌کار گیرید. چراکه مخاطب از شخصیت‌ها و روایت اصلی تصاویر زیادی در ذهن دارد که به‌هیچ‌عنوان نمی‌خواهد خراب شود.

این فیلم آخرین روز‌های مقاومت مردم خرمشهر در سال ۵۹ را به تصویر می‌کشید و جزو آثار به یاد ماندنی ژانر دفاع مقدس است. محمدحسین لطیفی تا به حال در کنار سریال‌هایی که تولید کرده، فیلم‌های مختلفی را نیز در سینما ساخته اما هنوز که هنوز است محبوب‌ترین و بهترین اثر او در سینما «روز سوم» محصول سال ۸۵ است. این فیلم آخرین روزهای مقاومت مردم خرمشهر در سال ۵۹ را به تصویر می‌کشید و جزو آثار به یاد ماندنی ژانر دفاع مقدس است. بازیگران فیلم شرور از آریانا گرانده گرفته تا میشل ییو می‌درخشند.

اگرچه الفابا به‌عنوان دانشجو در این دانشگاه ثبت‌نام نکرده‌است، اما آنجا است تا به خواهر کوچکتر و معلولش کمک کند. اما معلم سختگیر دانشگاه شیز یعنی مادام موریبل با بازی میشل ییوی متکبر و افسانه‌ای که از محدودیت‌های صوتی خود عبور می‌کند، پتانسیل‌های بالقوه‌ای را در الفابا می‌بیند. این یک اتفاق به‌ظاهر بد است که به یک نتیجه شاید خوب منجر می‌شود. گلیندا از مادام موریبل می‌خواهد که به او هم درس جادوگری بدهد ولی مادام هیچ استعدادی در او نمی‌بیند. الفابا یک دختر طردشده با رنگ سبز و لباس‌های تیره‌رنگ است و گلیندا یک دختر شاد با لباس‌های روشن. درواقع در اینجا فقط شخصیت این دو نیست که با هم در تضاد هستند، پالت رنگی فیلم در ابتدا میدان نبردی بین رنگ سبز پوست الفابا و رنگ صورتی لباس گلیندا است.

جایی که یک شخصیت خبیث عجیب و غریب در طول فیلم یا به گوشه ای تکیه داده و پایش را دراز کرده یا در حال گفتن دیالوگ های شعاری و سفارشی است. از این جهت است که بدمن قصه در اینجا هرگز تبدیل به شخصیت نمی شود و تنها کاریکاتوری از یک جنایتکار است که به طور عجیب و تکرار شونده ای در طول فیلم در حال سخنوری از طریق بی سیم برای بروجردی و هم رزمانش است! این وضعیت زمانی بدتر می شود که کارگردان، این شخصیت را در حال خواندن کتاب «Revolution in the Revolution»  به تصویر می کشد تا به این شکل، منش او را برای تماشاگر شرح دهد! برای ساخت جلوه های ویژه میدانی فیلم به طور مشخص زحمات زیادی کشیده شده اما تدوین بسیار بد فیلم در سکانس های تنش آمیز، اجازه تمرکز به تماشاگر را نمی دهد.

۷۱ هزار نفر کارزار تصویب سربازی برای دختران را امضا کردند!  (۱۷ نظر)

داستان تا جایی پیش می‌رود که قدرت‌های منحصربه‌فرد الفابا مشخص می‌شود و او به نیت بد اطرافیان به‌ظاهر خوب خود پی می‌برد. هرچند گلیندا همچنان شخصیت خوب خود را تا پایان داستان حفظ می‌کند. البته اینجا پایان داستان نیست، چون در اوج روایت، فیلم به پایان می‌رسد و باید منتظر ساخت و اکران بخش دوم آن باشیم. خسرو شکیبایی یکی از ستارگان درخشان سینمای ایران بود که با بازی‌های ماندگار خود در تاریخ سینما جاودانه شد. او با استعداد و حس بازیگری خود توانست نقش‌های مختلفی را به بهترین شکل ایفا کند و در قلب مخاطبان باقی بماند. مسعود کیمیایی از تأثیرگذارترین کارگردانان سینمای ایران است که با فیلم‌هایش ژانر گانگستری و اجتماعی را در سینمای کشور پایه‌گذاری کرد.

فیلم شبیه نوسفراتو برای طرفداران داستان‌های خون‌آشامی

داستان درباره پسربچه‌ای است که دفتر دوستش را به اشتباه برداشته و تلاش می‌کند آن را به او برگرداند. این فیلم در جشنواره‌های مختلف مورد تحسین قرار گرفته و جوایزی همچون پلنگ برنزی جشنواره لوکارنو را دریافت کرده است. رحیم نوروزی متولد ۷ مرداد ۱۳۴۶ در رشت، بازیگر سینما و تلویزیون است، او تحصیلکرده مقطع فوق دیپلم رشته مرمت بنا‌های تاریخی و فوق لیسانس ادبیات نمایشی (تئاتر) می‌باشد، که شهرت اش از سریال «پس از باران» شروع شد. نوروزی به نجاری و خوشنویسی علاقه زیادی دارد و تاکنون سه ازدواج ناموفق داشته است. علی نصیریان یکی از بزرگترین بازیگران تئاتر و سینما در ایران است که با اجرای نقش‌های متنوع و عمیق شناخته می‌شود.

{

بروجردی؛ غریب ِآشنا

|}

از محتوا و داستان فیلم غریب چقدر اطلاع دارید؟ فیلم‌نامه غریب توسط حامد عنقا نوشته شده است. رحیم نوروزی با سومین تجربه تلویزیونی خود در سال ۱۳۷۹ با حضور در سریال «پس از باران» و ایفای نقش فرخ به شدت مورد توجه قرار گرفت. پردیس پورعابدینی اولین بار، توسط نسیم ادبی هنگامی که نمایشی در جشنواره تئاتر دانشجویی ثمر روی صحنه رفته بود دیده شد و پس از آن برای حضور در نمایش «قصه ظهر جمعه» انتخاب شد. این نمایش اوایل تابستان سال ۱۳۹۸ به کارگردانی نسیم ادبی، اجرا و روی صحنه رفت.

وبسایت نما تی وی، یک رسانه اینترنتی مجاز در زمینه دانلود فیلم جدید و سریال ایرانی و خارجی می‎باشد. این رسانه در ستاد ساماندهی پایگاه‌های اینترنتی ایران ثبت شده و تمام محتوای موجود در سایت نما تی وی متناسب با فرهنگ خانواده‌های ایرانی است. فیلم و سریال های خارجی به صورت بازبینی شده هستند و در صورت نیاز صحنه های غیراخلاقی به صورت حرفه ای سانسور می‌شوند. اگرچه الفابا از خواهرش، مراقبت می‌کند، از نظر عاطفی در دانشگاه شیز بیدار و آگاه می‌شود، جایی که استعدادهای جادویی او توسط یک مربی دیده می‌شود.

با دریافت این تعداد بیشترین جوایز، فیلم غریب به عنوان یکی از برترین آثار این دوره از جشنواره شناخته شد و توانست جایگاه ویژه‌ای در صنعت سینمای ایران به دست آورد. این فیلم نیز اکثر آثار دیگر دفاع مقدس بر روی یک شهید تمرکز دارد و قصد دارد تا رشادت‌های او را به مخاطب نشان دهد. بابک حمیدیان در مقام نقش اول موفق ظاهر می‌شود و می‌تواند باورپذیر عمل کند. نکته قابل توجه این است که فیلم غریب در 8 عنوان سیمرغ بلورین نامزد شد و توانست جوایز سیمرغ بلورین بهترین نقش اول زن، بهترین فیلم از نگاه ملی و جایزه ویژه هیئت داوران در بخش مقاومت بین‌الملل برنده شود. مهران احمدی فصیح بازیگر اهل ایران در 9 اسفند سال 1352 به دنیا آمد.

این فیلم با سبک مینیمالیستی و مفاهیم عمیق انسانی، توانست نخل طلا جشنواره فیلم کن ۱۹۹۷ را به دست آورد. فیلم به شکل ساده و بدون هیجان‌های معمول سینمایی، به مسائلی چون مرگ، خودکشی و ارتباط انسان‌ها با یکدیگر پرداخته است. فیلم خانه دوست کجاست؟ به کارگردانی عباس کیارستمی محصول سال ۱۳۶۵ است و بخشی از سه‌گانه کوکر کیارستمی محسوب می‌شود.

{

نقد و بررسی فیلم زیر نظر

|}

بابک حمیدیان و اگه لحظه به لحظه کنترلش نکنی و مواظب سوتی ها و بازی های ناشیانه اش نباشی، چنان افتضاحی به بار میاره که یه تنه برای نابود کردن یه فیلم کافیه. در هالیوود فیلمی اگه ضعیف باشه، بار ضعفش روی دوش بازیگرهای فیلم میفته و اونا تا حدی با بازی خوبشون، ضعف فیلم و میپوشونن مثل آلپاچینو که در ضعیف ترین فیلماش هم بازیش دیدنی هستش. بامزه اینجاست که یکی از سایت های معروف سینمایی که منتقد توانا و قادرش در نوشتن نقدهای پولی و رانتی شهرت دارد این فیلم ضعیف را به عنوان پدیده جشنواره معرفی کرده بود. همچنین در بخش بررسی فیلم غریب 1 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از غریب پرداخته‌اند.

هرکسی که انتظار دارد کارگردان به این تصاویر روح بدهد، همانطور که پیتر جکسون با سرزمین میانه در حماسه‌های ارباب حلقه‌ها پیش می‌رود، بدون‌شک ناامید خواهدشد. در حقیقت شرور، تصاویرش و کل فیلم، بدون‌شک بزرگ و مهم هستند، اما اغلب کم‌عمق هم هستند. این فیلم توجه بیشتری از ما نمی‌خواهد و حس کنجکاوی ما را درباره جهان خود برنمی‌انگیزاند. و فیلم همچنان مضامین اصلی را که گاهی‌اوقات به ضرر خود می‌بیند، کنار می‌گذارد. احساس بی‌کفایتی و نامطلوب بودن الفابا پس از چندین تغییر شخصیتی قابل‌توجه، کمتر ملموس و متقاعدکننده می‌شود. علیرغم ادای آن به‌عنوان یک فیلم نوآورانه از یک متن کلاسیک، کمتر زمانی در تماشای شرور بیننده از نوآوری در سینمای اقتباسی شگفت‌زده می‌شود.

پردیس پورعابدینی هنرپیشه ایرانی در 22 فروردین سال 1379 متولد شد. بازی پورعابدینی در آقازاده، سریالی که بسیار مورد توجه مخاطبان قرار گرفت، توانست خیلی خوب دیده شود و در سال 1399 فیلم سینمایی خائن‌کشی به خانم پورعابدینی پیشنهاد شد. فیلم غریب پنجمین تجربه سینمایی پردیس پورعابدینی بود که برای او سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را به ارمغان آورد. در واقع فیلم ایرانی غریب بر اساس یک داستان واقعی روایت می شود و تمام اتفاقات و داستان فیلم نیز بر شخصیت اول آن تمرکز دارد که بابک حمیدی نیز نقش شهید محمد بروجردی را در فیلم سینمایی غریب ایفا می نماید. از نکات قابل توجه در مورد فیلمنامه های نوشته شده توسط حامد عنقا می شود به همکاری تنها با دو کارگردان اشاره کرد که محمد حسین لطیفی و بهرنگ توفیقی نیز می باشند. فیلم ایرانی غریب محصول سال 1401 کشور ایران به کارگردانی محمدحسین لطیفی و نویسندگی حامد عنقا و تهیه کنندگی محمد حسین لطیفی و حامد عنقا از سال قبل نیز با یکدیگر همکاری های متعددی را داشته اند.

آژانس شیشه‌ای یکی از مهم‌ترین فیلم‌های سینمای ایران به کارگردانی ابراهیم حاتمی‌کیا است که به موضوع پیامدهای جنگ ایران و عراق در جامعه پس از جنگ می‌پردازد. این فیلم به دلیل پرداخت عمیق به مسائل اجتماعی و سیاسی در وقت خود، به یکی از آثار ماندگار سینمای ایران تبدیل شده است. تقابل میان شخصیت‌ها و فضای پرتنش داستان، "آژانس شیشه‌ای" را به یکی از درخشان‌ترین فیلم‌های مربوط دفاع مقدس تبدیل کرده است. بابک حمیدیان، پردیس پورعابدینی، رحیم نوروزی، حسام محمودی، مهران احمدی و فرهاد قائمیان در این فیلم به ایفای نقش پرداخته‌اند. بهروز وثوقی یکی از برجسته‌ترین بازیگران تاریخ سینمای ایران است که با نقش‌آفرینی‌های تاثیرگذار در فیلم‌های کلاسیک سینمای ایران شناخته می‌شود.

البته اگر بگوییم فیلم شرور این تصویر را خراب کرده‌، بی‌انصافی است اما، می‌توانست بهتر نشان داده‌شود. در آخر اینکه، با وجود ایراداتش، فیلم شرور همیشه سرگرم‌کننده است، نه فقط به این دلیل که برداشتی از داستان جادوگر شهر از است. در این فیلم همچنین تماشای شخصیت‌های رنگارنگ و نامتعارف در حال آواز خواندن، رقصیدن و گاهی پرواز در هوا بدون لباس ابرقهرمانی، سرگرم‌کننده است. فیلم غریب با حضور در چهل و یکمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر، موفق به دریافت پنج جایزه سیمرغ بلورین شد و بیشترین سیمرغ از این دوره از جشنواره را به خود اختصاص داد. این فیلم با موضوعاتی اجتماعی و فرهنگی، توانست به نمایش درآمد و توجهات زیادی را به خود جلب کند.

تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم غریب در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم غریب 5 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخش‌های ویدئو و تیزر فیلم غریب، حواشی فیلم غریب، دیالوگ برتر فیلم غریب، سوتی فیلم غریب و نقد فیلم غریب هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید به‌کمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرة‌المعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کامل‌تر کنیم. در تاریخ سینمای ایران، هنرپیشه‌های زیاد و باکیفیتی وجود دارند که هنوز اسمشان را در این لیست مشاهده نکرده‌اید. فرامرز قریبیان، رضا کیانیان، لیلا حاتمی، ترانه علیدوستی، پرویز فنی‌زاده، گلشیفته فراهانی، جمشید مشایخی، محمدعلی فردین، ناصر ملک مطیعی، محمدعلی کشاورز، داوود رشیدی، رضا عطاران، اکبر عبدی، فریبرز عرب‌نیا، ابوالفضل پورعرب و...


فیلم سینمایی ونوم ۳
فیلم سینمایی ویلو
فیلم سینمایی نقاب
فیلم سینمایی یادگار جنوب
فیلم سینمایی هتل کامل
فیلم سینمایی ویلای ساحلی
فیلم سینمایی نفرین ارتا
فیلم سینمایی یک افسانه
فیلم سینمایی هندی دوبله فارسی
فیلم سینمایی ورود و خروج ممنوع