تجدید نظر امنیت غذایی و تغذیه زیر Covid-19 همه گیر

توسعه و کمک به اقتصاد و تجارت امنیت غذایی و تغذیه, مواد غذایی, توسعه پایدار, جهانی, عناوین, سلامت, شرایط اضطراری انسانی فقر & SDGs, TerraViva سازمان ملل متحد

نظر

کوالا لامپور, مالزی, Jul 2 سال 2020 (IPS) - این Covid-19 بحران تا به حال چندین اثر غیر منتظره از جمله تمدید توجه به امنیت غذایی و نگرانی است. زودتر درک از امنیت غذایی از نظر تولید خودکفایی داده اند راه را برای واردات لوازم از اواخر قرن 20 توسعه تجارت از آزادسازی.

جومو Kwame Sundaram

فراملی کسب و کار مواد غذایی
اختلال فراملی مواد غذایی زنجیره تامین و ویرانی بسیاری از آسیب پذیر معیشت سیاست پاسخ به Covid-19 همه گیر باید احیا علاقه زودتر به درک مواد غذایی و خودکفایی. اما حتی اگر موفق پیچ در پیچ در پشت سیاست نمی خواهد آدرس اخیرا به رسمیت شناخته شده مواد غذایی چالش هایی مانند سوء تغذیه و ایمنی.

همه بیش از حد بسیاری از مواد غذایی محققان شده اند با موفقیت به خطر بیافتد به عنوان مثال با سخاوتمندانه تحقیقات و سفر بودجه توسط مواد غذایی و آشامیدنی کسب و کار برای تضعیف انتقادات خود را سودآور شیوه های کسب و کار.

مهم این است که مقامات به مطمئن شوید که مواد غذایی تولید می شود با خیال راحت برای مصرف کنندگان است. مقامات نه تنها باید نگران زمانی که مواد غذایی-صادرات مسدود شده خارجی توسط واردکنندگان برای عدم دیدار با فیتو-استانداردهای بهداشتی.

غذا برای مصرف ایمن? سمی هستند کشت و مواد شیمیایی قرار دادن مصرف کنندگان در خطر است ؟ آنتی بیوتیک استفاده می شود برای حیوان پرورش دادن حیوانات و سلامت انسان در خطر ضد میکروبی مقاومت ؟ در حال پردازش مواد غذایی, شیوه های به خطر انداختن مصرف کنندگان تغذیه ؟

سوء تغذيه تهدید بلندی بزرگتر
جهان برای مقابله با سه نوع عمده از سوء تغذیه به عنوان مثال در رژیم غذایی انرژی undernourishment یا گرسنگی; 'گرسنگی پنهان", با توجه به کمبود ريز مغذی از ویتامین ها و مواد معدنی و عناصر کمیاب; و رژیم غذایی مربوط به بیماری های غیر واگیر (NCDs).

بسیاری از فقرا به طور معمول فاقد وسیله ای برای بهبود شرایط خود را با فقیرترین اغلب بی حال با توجه به گرفتن نیست به اندازه کافی به غذا خوردن و یا قادر به دست آوردن کافی مواد مغذی از مواد غذایی به دلیل بیماری های گوارشی به طور معمول به علت بهداشت ضعیف و بهداشت.

اگر چه از گرسنگی و گرسنگی گزارش شده است کاهش در دهه های اخیر رژیم غذایی انرژی undernourishment شده است در حال سقوط آهسته تر از فقر اگر چه خط فقر است ظاهرا تعریف شده توسط یک سطح درآمد برای جلوگیری از گرسنگی است.

تغذیه وضعیت در جهان باقی مانده است نگران کننده به عنوان دیگر مظاهر سوء تغذیه — جمله کوتاه قدی, چاقی, دیابت و کم خونی شده و در حال رشد و یا کاهش به آرامی در بهترین حالت با توجه به در دسترس رسمی مدارک و شواهد.

کمبود ریزمغذی ها
کمبود ريز مغذی تهدید سلامت انسان و تندرستی اما به ندرت از حد سیاست عمومی مورد توجه است. 'گرسنگی پنهان" است که به دلیل رژیم غذایی فاقد ضروری و ریز مغذی — ویتامین ها و مواد معدنی و عناصر کمیاب — حیاتی برای بدن به منظور توسعه و عملکرد خوب است.

Wan Manan Muda

کافی ویتامین A و آهن و کلسیم و روی به نظر می رسد عمده کمبود ريز مغذی بهداشت عمومی اهمیت است. همه بیش از حد بسیاری از مردم در حال anaemic با خصوص عواقب جدی برای زنان در سن باروری است.

در بسیاری از کشورها کمبود ید شده اند با موفقیت پنجه iodizing, نمک, در حالی که ویتامین A است که به طور معمول پنجه با هزینه مکمل برای کودکان زیر پنج سال ، از جمله گرسنگی پنهان است که معمولا بهتر خطاب با تنوع غذایی به مصرف مواد غذایی با نیاز به ریز مغذی ها.

Biofortification کمک می کند اما برای این کار خوب همکاری نزدیک مورد نیاز است بین متخصصان تغذیه و متخصصان از یک طرف و دانشمندان در تلاش برای بهبود محصولات غذایی و حیوانات-منبع مواد غذایی دیگر است.

کودک, سوء تغذیه
اکثر پدر و مادر آگاه هستند که " اول 1000 روز از لقاح تا زمانی که کودک دو مهم برای رشد کودک است. مادر و نوزاد سوء تغذیه شروع به در دوران بارداری به خصوص با مادران باردار مبتلا به کمبود ریزمغذی ها و یا رژیم غذایی مرتبط NCDs.

ما می توانیم و باید انجام خیلی بیشتر برای فعال کردن و ترویج تغذیه انحصاری با شیر مادر برای شش ماه اول زندگی هر کودک. های مختلف کار و مرخصی زایمان ترتیبات و همچنین مهد کودک باید در دسترس ساخته شده برای فعال کردن گسترده اتخاذ چنین شیوه است.

در حالی که بین المللی اقدامات نشان می دهد که هدر کوتاه قدی و کم وزنی در میان کودکان رو به کاهش بیش از حد به آرامی کودک سوء تغذیه بالا باقی می ماند با ملی سهام افزایش هنوز در بسیاری از جمله کشورهای با درآمد متوسط.

کودک و کوتاه قدی نه تنها اثرات منفی رشد جسمی کودکان بلکه شناختی خود را توسعه. چگونه می توانید جوامع و اقتصاد پیشرفت اگر نسل های آینده همچنان معلول از ابتدا.

بیماری های غیر واگیر
بحران چاقی و دیابت و رژیم غذایی مربوط به NCDs در کشورهای با درآمد متوسط باقی می ماند هشدار دهنده با NCDs در میان علل مرگ زودرس و ناتوانی است. شيوع اضافه وزن و چاقی و دیابت و مربوط morbidities افزایش یافته است و در بسیاری از کشورها.

اضافه وزن و چاقی از عوامل خطر برای NCDs مانند دیابت بیماری های قلبی و عروقی و سرطان ها که به کاهش کیفیت زندگی و بهره وری بی ارزش افزایش هزینه های سلامت هر دو خصوصی و عمومی است.

اغلب مردم آگاه هستند از عواقب ناشی از خوردن مقدار بیشتری کربوهیدرات و کالری یا "رژیم غذایی انرژی" از آنها به طور معمول استفاده کنید و یا نیاز به. بیش از حد — اغلب به اشتباه نامیده می شوند بیش از تغذیه یا تغذیه- اغلب منجر به رژیم غذایی مربوط به NCDs و عواقب خود را.

مختلف غیر عفونی با توجه به آنچه که ما را خورده و مست یا بیش از حد به خصوص قند فرآوری شده. مصرف بیش از حد 'نشاسته ای' مواد غذایی یا کربوهیدرات را افزایش می دهد سطح قند خون که باعث دیابت و دیگر مشکلات از جمله افزایش وزن بیش از حد. در نتیجه قند 'اعتیاد' به طور مستقیم منجر به سوء تغذیه و مشکلات.

در ضمن بیش از حد نمک مصرف منجر به فشار خون بالا یا فشار خون بالا' که به نوبه خود باعث می شود سایر مشکلات سلامتی مختلف. در ضمن عمیق سرخ شده مواد غذایی تبدیل به محبوب ترین نوع از 'فست فود' پنهان ممکن است staleness و یا حتی "فاسد' به عنوان بیشتر آماده وعده های غذایی به طور فزاینده ای در خریداری و مصرف, آماده نیست در خانه.

متعادل رژیم غذایی سالم
عواقب نه درست غذا خوردن باید به طور گسترده ای درک. غذا خوردن سالم نیاز به تنوع غذایی. رژیم غذایی سالم باید به اندازه کافی متنوع برای اطمینان از مصرف غذاهای مختلف. مصرف انواع غذاهای مغذی می تواند در تامین مواد غذایی مورد نیاز مردم.

همه ما نیاز به درشت مغذی (کربوهیدرات و پروتئین و چربی) بدون پرخوری کالاهای اساسی مانند برنج و یا نان و یا چرب و شیرین و شور, مواد غذایی و ریز مغذی به خصوص ویتامین ها و مواد معدنی است.

دولت, کارفرمایان, خانواده و فشار همسالان می تواند کمک به بهتر تشویق به غذا خوردن. غذا مقررات و غذا ترتیبات می تواند در نتیجه بهبود خوردن, شیوه های رفتار و عادات.

هنگامی که مردم درک بهتر اثرات مواد غذایی خود را در رفتار و مربوطه به راحتی قابل فهم و عملی دانش و اطلاعات بسیاری سعی خواهد کرد برای بهبود مواد غذایی خود را در رفتار. اما گمراه کننده 'اطلاعات' از مواد غذایی و آشامیدنی شرکت ها و شرکت های تبلیغاتی گسترده است و با نفوذ در فرهنگ عامه است.

مشکل این است که بدتر ساخته شده توسط محبوب و حتی آمار و ارقام یاد که توزیع گمراه کننده ایده های حتی نیمه حقایق به عنوان بخشی از خود گفتمان و روایت اغلب بدون معنی به انجام آسیب, اما به عنوان بخشی از تلاش های خود را برای به دست آوردن یا حفظ محبوبیت و مشروعیت و اقتدار است.

رسانه های مختلف و فرهنگ عامه — در محل کار و در عبادت و در صفحه اصلی و همچنین همسالان و خانواده و دوستان تا حد زیادی تاثیر رفتارهای غذایی. زنان به طور معمول اصلی مراقبان به ویژه مهم است که اغلب انتخاب مواد غذایی خریداری شده و آماده مصرف می شود.

تبدیل سیستم های غذایی
های غذایی نیاز به repurposed به بهتر تولید و عرضه سالم و مغذی مواد غذایی است. اطمینان حاصل کرد که سیستم های غذایی بهبود تغذیه نه تنها یک ماده از افزایش تولید. کل 'تغذیه زنجیره ارزش — از مزرعه تا چنگال از تولید به مصرف — نیاز به در نظر گرفته شود تا اطمینان حاصل شود این مواد غذایی سیستم بهتر تغذیه جمعیت است.

های غذایی باید برای بهبود شیوه های تولید پس از برداشت و پردازش و مصرف كرد. استفاده از منابع و سوء استفاده و همچنین آسیب های زیست محیطی ناشی از تولید مواد غذایی و مصرف نیاز به خطاب به اطمینان حاصل شود پایدار سیستم های مواد غذایی.

دولت باید متوجه باشد که بهبود تغذیه بسیار مهم است برای پیشرفت اقتصادی و اجتماعی. هیچ کشوری نمی تواند دستیابی و حفظ توسعه با جمعیت دچار سوء تغذیه. بدون افراد سالم, آینده, بهره وری و پیشرفت خواهد شد به شدت به خطر بیافتد.

تغذیه خوب و ایمنی مواد غذایی لازم برای سلامت جوامع و پیشرفت های آینده. دولت باید با استفاده از Covid-19 ناشی از تجدید نظر امنیت غذایی در رابطه با زنجیره تامین به آدرس بهتر سوء تغذیه و مسائل ایمنی.

امنیت غذایی اقدامات باعث همه گیر ملاحظات باید ترویج مواد غذایی سیستم تغییر خواهد کرد که تشویق بیشتر پایدار و رژیم غذایی سالم. این فرصت برای تقویت سیستم غذایی نیز باید اولویت بندی تغذیه و ایمنی غذا و تنوع غذایی.

استاد Wan Manan Muda است استاد مدعو در آلما آتا در دانشگاه Jogjakarta اندونزی. او استاد بهداشت عمومی و تغذیه در Universiti Sains مالزی و طولانی فعال در مالزی دانشگاه تلاش اصلاحات.



tinyurlis.gdv.gdv.htclck.ruulvis.netshrtco.de