YXE سرآشپزها در خانه: Jason Strohan و Cher Diller

محتوای مقاله در ادامهJason Strohan و Cher Diller صاحبان St. Tropez اغذیه فروشی و مشروب فروشی و سالن در ساسکاتو

توسط AKHSHIJNEWS در 29 خرداد 1399

محتوای مقاله در ادامه

SASKATOON, SK--JUNE 8/2020 - 0618 Chefs at Home - Jason Strohan and Cher Diller are owners of St. Tropez Bistro and Parlor. Photo taken in Saskatoon, SK on Monday, June 8, 2020. (Saskatoon StarPhoenix/Matt Smith)
Jason Strohan و Cher Diller صاحبان St. Tropez اغذیه فروشی و مشروب فروشی و سالن در ساسکاتون. عکس گرفته شده در تاریخ 8 ژوئن سال 2020 است. مت اسمیت/ساسکاتون StarPhoenix

شر و جیسون رهبری ما را از طریق بزرگ, جذاب, فضای کوچک اما توانا آشپزخانه در پشت ساختمان.

Jason پدر و مادر باز اغذیه فروشی و مشروب فروشی در سال 1979 در اصل در خیابان سوم. در سال 1998 خانواده خریداری شده و نقطه عطفی آجر ساختمان در خیابان دوم جنوبی با چشم نواز آبی روشن نما.

Jason بزرگ شده در خانواده کسب و کار برای اولین بار به عنوان یک ماشین ظرفشویی و سپس یک اتوبوس پسر بچه در نهایت خدمت به جداول. او را تماشا و آموخته به طبخ از حرفه ای آموزش دیده ناپدری بود که در راس آشپزخانه برای اولین بار در 20 سال; سپس جیسون در زمان بیش از.

در حال حاضر, Jason تا حد زیادی کار می کند جلوی خانه و در کنار همسر خود و انجام نمی دهد بیش از حد از خط پخت و پز در رستوران شاهرود — آنها به استخدام یک زن و شوهر از آشپز — اما او فراموش کار آمادگی برخی از دسر و باعث می شود نان تازه هر روز (او تا به حال برخی از قرص خمیر ترش در فر به عنوان ما صحبت می کرد). جیسون را پر کنید در صورت نیاز و برنامه ریزی منو puttering مورد در اغذیه فروشی و مشروب فروشی در پشت بام, باغ و جستجوگری برای موضوعات در زن و شوهر را از زمین در جنوب غربی این شهر است.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب
مقالات مشابه
نظرات کاربرن