غذا: کلم و انبه سالاد با ریحان و نعناع

محتوای مقاله در ادامهاگر وجود دارد تنها تعداد کمی از شما غذا خوردن شما به راحتی می توانید برش این دستور را در

توسط AKHSHIJNEWS در 1 خرداد 1399

محتوای مقاله در ادامه

اگر وجود دارد تنها تعداد کمی از شما غذا خوردن شما به راحتی می توانید برش این دستور را در نیم. من که قرار بود به می گویند که این امر می تواند خوب سالاد را به potlucks اما کسانی که به احتمال زیاد نمی تواند بخشی از ما در فصل تابستان سناریو این سال است. چگونه عجیب و غریب به فکر می کنم که که به عجیب و غریب.

کلم و انبه سالاد با ریحان و نعناع

سالاد:

4 فنجان بسیار نازک کلم قرمز

3 فنجان نازک کاهو پیچ

2 رسیده انبه پوست کنده و برش را به نوار نازک

1 فلفل قرمز شیرین, تکه

1 فنجان ریحان تازه خرد شده

1/4 فنجان نعناع تازه خرد شده

1 فلفل قرمز, فلفل کشت و تکه (اختیاری)

1/2 فنجان بادام زمینی بو داده خرد شده

پانسمان:

1/3 فنجان آبلیمو

1/4 فنجان روغن کانولا

2 قاشق چایخوری شربت افرا خالص

2 قاشق چایخوری سس سویا

1 قاشق چایخوری روغن کنجد

1-2 قاشق چایخوری sriracha یا فلفل قرمز سس سیر

نمک را به طعم و مزه

1. در یک کاسه بزرگ ترکیب مواد تشکیل دهنده سالاد (به جز بادام زمینی). به آرامی شیر یا خط.

2. قرار دادن پانسمان و مواد تشکیل دهنده را به یک شیشه محکم ببندید و تکان دادن آن را به طور کامل. بریزید و سس را بر روی سالاد و بازی شیر یا خط هست. تنظیم ادویه و تقسیم به کاسه و یا در یک کاسه بزرگ. چاشنی زدن با بادام زمینی بو داده. بلافاصله خدمت. باعث می شود شش نفر.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.detny.im
آخرین مطالب