مواد غذایی: کره بادام زمینی گرانولی را کنار بگذارید زیادی برای استفاده از جو

محتوای مقاله در ادامه1 فنجان عسل یا شربت افرا3/4 فنجان کره بادام زمینی (یا دیگر مهره کره)1 قاشق چایخوری نمک1 ق

توسط AKHSHIJNEWS در 12 اردیبهشت 1399

محتوای مقاله در ادامه

1 فنجان عسل یا شربت افرا

3/4 فنجان کره بادام زمینی (یا دیگر مهره کره)

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری دارچین اختیاری

1 فنجان میوه خشک مانند کشمش, زغال اخته خرد شده زردآلو — اختیاری

1. از پیش گرم کردن فر به 300F. خط یک ورق پخت با کاغذ ،

2. در یک کاسه بزرگ هم بزنید با هم جو آجیل و دانه ها. پور در مورد ضرب و شتم سفیده تخم مرغ.

3. در یک ماهی تابه کوچک و یا مایکروویو امن کاسه ترکیب کره بادام زمینی و عسل و نمک را روی حرارت متوسط تکان دهنده تا زمانی که همه چیز را ذوب شده است.

4. پور مخلوط کره بادام زمینی بیش از جو دو سر مخلوط و هم بزنید تا کت همه چیز را به طور مساوی. شما ممکن است مجبور به استفاده از دست خود و در سمت راست وجود دارد مطمئن شوید که همه چیز با هم مخلوط شده هست. مخلوط باید crumbly.

5. گسترش مخلوط به طور مساوی بر روی ورق پخت آماده. نم نم با دارچین, اگر شما می خواهم. پخت حدود 50-60 دقیقه تکان دهنده هر 15 دقیقه تا گرانولی را کنار بگذارید که طلایی و برشته. اجازه دهید آن را سرد قبل از اضافه کردن هر گونه میوه های خشک. فروشگاه در ظروف محفوظ از هوا به مدت یک ماه. باعث می شود حدود 6 فنجان. دستور اقتباس از مواد غذایی توسط Julie Van Rosendaal.



tinyurlis.gdv.gdv.htu.nuclck.ruulvis.netshrtco.de