صادره به تاریخ، صادره در تاریخ، تاریخ صدور:
چه چیزی Gruyere را منحصر به فرد می کند؟ پنیر نرم، نرم و آجیلی یکی از مواد اصلی در سوئیس و فرانسه است. مانند بسیاری از پنیرهای مورد علاقه، بسیار محافظت شده است. در فرانسه و سوئیس، تولیدکنندگان برای اینکه بتوانند پنیر خود را "گرویره" بنامند، باید قوانین سختگیرانه تولید را رعایت کنند. تولیدکنندگان فرانسوی و سوئیسی Gruyere امیدوار بودند که این حق انحصاری را به نام بازار ایالات متحده گسترش دهند. اما در یک ضربه جدی، یک قاضی فدرال حکم داد که Gruyere عمومی است و می تواند در هر جایی تولید شود. تولیدکنندگان فرانسوی و سوئیسی متعهد شدهاند که نسبت به این تصمیم تجدیدنظر خواهند کرد، که نمونهای از نبرد بزرگتر بین ایالات متحده و اروپا بر سر برچسبگذاری مواد غذایی است.
[ad_2]
مقالات مشابه
- به عنوان Coronavirus اسپرد هیچ روزنامه نگار باید در کنار در زندان
- Q&A: خشونت جنسی بازماندگان و دسترسی به مراقبت نباید فراموش
- نمایش سیارهنمای جدید: اروپا به سوی ستارهها
- آنچه که زامبی ها می توانند در مورد مواد شیمیایی به شما آموزش
- فروشگاه عسل طبیعی کیمیاس
- تدریس خصوصی سئو
- سازمان ملل متحد در شکار برای یک مدیر پزشکی مستقر در شهر نیویورک
- اروپا متحد است و در صورت تجاوز روسیه "در حال آماده سازی پاسخ مشترک" است
- سایت خرید کربن فعال | تجهیز یار
- او به دانشگاه متدیست بلفاست رفت